SPOR

LİDER İLK DEVRENİN SON MAÇINA ÇIKIYOR

Batman Petrolspor, ilk devrenin son maçını Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Arnavutköyspor ile yapacak.

LİDER İLK DEVRENİN SON MAÇINA ÇIKIYOR
17-12-2021 15:28
17-12-2021 15:29
BATMAN
Google News

Ligde oynadığı 16 maçta, 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 37 puanla lider olan Petrolspor, ligin ilk devresi son maçına Cumartesi günü deplasmanda en yakın rakibi Arnavutköy spora konuk olacak. Bu sezon Şampiyonluk için oynayan Kırmızı-Beyazlı Ekip, ilk devrenin son maçında da 3 puan alıp devreye moralli girmek istiyor.

Arnavutköyspor karşısında galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirten Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş “Ligde şuana kadar 37 puan topladık. Kaliteli oyuncularımız var. Bugün Arnavutspor karşısında 3 puan alıp devre arasına moralli girmek istiyoruz.” dedi.

DEVRE ARASINDA GEREKLİ TAKVİLERİ YAPACAĞIZ

Devre arasında takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını belirten Akbaş “Arnavutköyspor maçından sonra yönetim kurulu ile oturup takıma gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda Forma şansı bulmayan oyuncularla yolumuzu ayıracağız. Devre arasında yapacağımız takviyelerle takımı daha da güçlendireceğiz.” Dedi.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

3. ligin yayıncu kuruluşu  TRT Kurdi, Cumartesi günü Batman Petrolspor’un deplasmanda oynacağı Arnavutköy Belediyespor maçı saat 13.00’da canlı yayınlacak. İzleyiciler maçı Türkçe ve Kürtçe iki dil  seçeneğiyle izleyebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete