SPOR

“LİGDE SES GETİREN ZEVKLE İZLENEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Petrolspor kulüp Başkanı Aydın Gülmez, eksik bölgelere birkaç gün içinde gerekli takviyeleri yaparak lige hazır hale geleceğini ve ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacaklarını söyledi.

“LİGDE SES GETİREN ZEVKLE İZLENEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”
02-08-2015 20:02
Google News

Spor-toto 3. lig 3. grup ekiplerinden Petrolspor, yeni sezon 2.etap kamp çalışmalarını Bolu’da yaptığı günde çift antrenman ile tamamladı. Petrolspor, Teknik direktör Orhan Kapucu yönetiminde Bolu’da gerçekleştirdiği kampta 5 hazırlık maçı yaptı.

“EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE YAPACAĞIZ”

Bolu kampının olumlu geçtiğini belirten Başkan Aydın Gülmez, takımın 5 hazırlık maçı yaptığını belirtirken, “Oynan 5 hazırlık maçında hocamız tüm futbolcuları sahaya sürdü. Son olarak Keçiörenspor ile yaptığımız hazırlık maçında yeni transfer ile birlikte oyuncularımızın tamamı oynadı. 1-0 mağlup olmamıza rağmen futbolcularımızın mücadelesinden memnunuz. Bolu kampının ardından teknik heyetle birlikte bir toplantı yaparak eksik bölgeler noktasında nerelere takviye yapılacağı konusunda tespitler yapacağız. Birkaç gün içersinde eksik gördüğümüz bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız. Takımın genel görüntüsü fevkalade iyi. İyi bir çalışma dönemi geçirdiler. Bolu’daki kamp gayet güzel geçti. Hocamız teknik heyetimiz ve futbolcularımız kaynaşmış durumda. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağını ümit ediyorum. Yapacağımız takviyelerle takımımızı lige hazırlamış olacağız. Bu sene ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete