SPOR

LİGE PUANSIZ BAŞLADI

LİGE PUANSIZ BAŞLADI

LİGE PUANSIZ BAŞLADI
27-08-2017 21:33
Google News

PETROLSPOR : Ahmet Taş* Ramazan Kaya** Serhat Özyılmaz* Halil Aşut* Reha Kurt* Murat Akgül* Atilla Erel* Ensar Çetinkaya** Celal Aras** Emre Bayram** Batuhan Kurt**

BAYRAMPAŞA ; Hamdi Tevfik Altıok*** Güray Fırat*** Sefa Korkmaz*** Metin Sevinç*** Recep Soner Cihan*** İlker Cihan*** Bülent Kocabey*** Said Can Açıkalın*** Sercan Uslu*** Ergün Çakır*** Gökhan Günel***

GOL : Sercan Uslu Dk 77

3. lig temsilcimiz Petrolspor ligin ilk maçında İstanbul Bayrampaşaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Safa Serbest, Samed Kartal, Emre Aydın, Erman Taşkın ve Baran Basut gibi as futbolcuların ilk 11'de yer bulamadığı karşılaşmada Petrolspor Bayrampaşaspor’a deplasmanda 77. dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında dengeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 neticelendi. İkinci yarıda oyunda üstünlüğü ele geçiren Bayrampaşaspor 77. dakikada karamboldan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Petrolspor lige puansız başladı.

TARAFTARLARDAN İSTEK

Ligin ilk maçında mağlup olmasına üzüldüklerini belirten Petrolspor taraftarları yönetimin bir an önce 1 kaleci ile iyi bir forvetin transfer edilmesini talep ettiler. Takımda eksikliklerinin olduğunu da belirten taraftarlar, Çarşamba günü Siirt’te oynanacak kupa maçı için yönetimin otobüs tahsisi yapmasını istedi. (Umud Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete