SPOR

"LİGE VERİLEN ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, haftayı bay olarak geçireceklerinden dolayı arayı iyi değerlendirerek, Yalovaspor maçına iyi hazırlanacaklarını ifade etti.

"LİGE VERİLEN ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"
19-10-2020 15:29
Google News

 

Lige iyi başlangıç yapan ve son iki lig maçında mağlup olarak moralleri bozuk olan Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, Son iki maçımızı iyi konsantre olamadıklarından ve hakem hatalarından kaybettiklerini belirtirken, 29 Ekim Perşembe günü kendi sahalarında karşılaşacakları Yalovaspor maçına yarından itibaren hazırlanacaklarını belirtti.

‘KOLAY MAÇ YOK’

Başkan Akbaş, “haftayı bay olarak geçireceğiz. Salı günü takımı yeniden toplayıp, çalışmalara başlayacağız. Bu sezon bu grupta hiç bir maç kolay değil. Ligdeki her takım birbirini yenebilir. 29 Ekim Perşembe günü Yalovaspor ile sahamızda oynayacağız. Pazar günü ise deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacağız. Zorlu haftalar bizi bekliyor. Kötü gittiğimiz bir dönemde bay olmamız bize avantaj sağlayacaktır. Biz takım olarak bu arayı iyi değerlendireceğiz. Ve çok çalışacağız.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete