SPOR

LİGLER ERTELENDİ, PETROLSPOR İZNE AYRILDI!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda liglerin ertelendiğini açıklamasından sonra Petrolsporlu futbolculara izin verirdi.

LİGLER ERTELENDİ, PETROLSPOR İZNE AYRILDI!
20-03-2020 18:11
Google News

 

Bakan Kasapoğlu'nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde, hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

TFF BAŞKANI ÖZDEMİR: HEDEFİMİZ EN KISA SÜREDE TEKRAR LİGLERİMİZİN BAŞLAMASI

Toplantıda Türk futboluna ve sporuna önemli yön verecek bazı kararlar alındığını anlatan Nihat Özdemir, "Sayın Bakan'ımızın da belirttiği gibi liglerimizi erteliyoruz. Yapacağımız çalışmalar sonucunda, ne zaman devam edileceği tarih belli olacaktır. Bundan sonra Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ile ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir çalışma grubu oluşturup, yol haritamızı hep beraber tespit edeceğiz. Hedefimiz en kısa sürede tekrar liglerimizin başlaması. Seyircili maçlarla liglere dönmek istiyoruz. Bunun için çalışmaları en kısa zamanda başlayacağız. İnşallah Türkiye'nin de şu anda olumlu gidişini gözleyerek, en kısa zamanda tarihleri belirleyip, kamuoyuyla paylaşacağız." diye konuştu.

Çelik, “TFF’nin kararını bekleyeceğiz”

Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, “TFF’nin aldığı karar sonrası tüm futbolculara izin verdik. Takımın ne zaman toplanacağını konusunda yine TFF’nin kararını bekleyeceğiz. Futbolculara izin döneminde çalışmaları için özel çalışma programları verdik. Umarız ligler bir an önce başlar.” 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete