SPOR

“LİGLERİ OYNATMANIN SORUMLULUĞU AĞIR”

1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Şeyhmus Sınır, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun ligleri 12 Haziran’da başlatma kararını eleştirirken, olası aksiliklere karşı kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi.

“LİGLERİ OYNATMANIN SORUMLULUĞU AĞIR”
12-05-2020 19:04
Google News

 

MAÇLARA HER ZAMAN HAZIRIZ AMA İMKÂNLAR KISITLI
Kalan maçları oynamaktan asla çekinmediklerini ve maçlara her zaman hazır olduklarını ancak tedbir ve önlem imkânlarının kısıtlı olduğunu belirten Sınır “Bu sezon BAL (Bölgesel Amatör Lig)'de gördük ki kulüplerin kahir ekseriyetinin saha, tesis, konaklama ve ulaşım eksikleri had safhadadır” dedi.

EN GENÇ VE EN CENTİLMEN TAKIMIZ

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden 152 takım arasında en genç ve en centilmen takıma sahip olduklarını dile getiren Sınır “Taraflı tarafsız herkesin gıpta ile baktığı bir futbolcu topluluğumuz var. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz kariyerleri boyunca unutamayacakları bir sezon yaşadı. Bu sezon müthiş bir iş çıkardılar. Unutulmaz maçlar oynadılar. Futbolcularımızın birçoğuna transfer teklifleri geliyor” dedi. 

ŞUAN TEK DÜŞÜNCEMİZ BU VİRÜS'TEN KURTULMAK

1955 Batman Belediyespor'un Batman Belediyesi bünyesine ne zaman alınacağı sorularına ilişkin değerlendirme yapan Sınır “Şu anda hepimizin tek düşüncesi virüs salgınından bir an evvel kurtulmak. Sayın Valimiz ve Batman Belediyesi Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin, tüm zamanını virüs önlemleri ve belediye hizmetleri için harcıyor. Şu anda kendisinden bu konuya zaman ayırmasını bekleyemeyiz. Batman Belediyesi Spor Müdürlüğü görevine atanan Spor İnsanı Burak Eren, bu konuyla ilgileniyor. Kulübümüzün Batman Belediyesi bünyesine geçişiyle ilgili süreç devam ediyor. Bir gelişme olması halinde kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete