GÜNDEM

LİLYUM MED “HİZMETTE VARIM” DEDİ

İşkadını Gamze Alioğlu tarafından Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi Elit düğün salonu yanındaki ESF Center İş Merkezinin 2. katında hizmete konulan Lilyum Güzellik Merkezi, kapılarını müşterilerine açtı.

LİLYUM MED “HİZMETTE VARIM” DEDİ
21-04-2015 21:45
Google News

Güzellik ve estetik konusunda ödüllerle adını duyuran Batmanlı Güzellik ve Estetik Uzmanı Nesrin Dal’ın yönetiminde faaliyetine başlayan Lilyum Güzellik Merkezi, uzman kadrosu ile dikkat çekiyor. alexandrite lazer ile diod ütüleme gibi son sistem cihazlarla hizmet verdiklerini söyleyen Güzellik ve Estetik Uzmanı Nesrin Dal, lazer epilasyon işlerinin yanı sıra iğneli epilasyon, cilt bakımı, dermarrller, kimyasal peeling, akne tedavisi, leke tedavisi, kalıcı makyaj, ipek kürpik, prüter, tırnak, botoks ve dolgu gibi işlerlerin profesyonel bir kadro tarafından itina ile yapıldığını söyledi.

KUAFÖRÜMÜZ DE VAR

Güzellik Merkezinin Sahibi Gamze Alioğlu ise “Merkezimizde bay ve bayan müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Merkezimiz gerek görselliğiyle ve gerekse son model cihazlarımızla ve uzman bir kadroyla Batmanlı müşterilerimize tüm konularda hizmet vermeye başlamıştır. Amacımız güler yüzlü hizmet ve yapacağımız işlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır” dedi. Alioğlu, Güzellik Merkezi’nde bayan kuaförün de hizmet verdiğini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete