GÜNDEM

Liman Balık, açıldı...

Liman Balık Restoran, Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi Beyaz İnci Sitesi’nde açılışını gerçekleştirerek hizmete “merhaba” dedi.

Liman Balık, açıldı...
11-10-2015 17:23
Google News

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, İşletme Sahibi Faysal Elçiboğa, davetlilerle yakından ilgilendi. Açılış etkinliğinde konuşan Elçiboğa “Mekânımızda 15 çeşit balıkla Batmanlıların lezzet damaklarına hitap ediyoruz. Balıklarımız Mersin, İzmir, Trabzon ve Samsun’dan getiriyoruz. Balık çeşitlerinden lüfer, kalkan, lagos, ahtapot, hamsi ve somon büyük rağbet görüyor. İşin ehli olan aşçılarımızı Ege ve Akdeniz’den getirttik. Müşterilerimize hijyenik bir ortam balık ziyafetini sunuyoruz. Balıklarımızı üstün teknolojili ortamda saklıyoruz, böylelikle ilk günkü tazeliğini koruyor” dedi.

İKRAMDA SINIR TANIMADI

Basın mensuplarına tuzda, buharda, kiremitte, kâğıtta, yağda ve ızgarada balık çeşitlerini ikram eden Elçiboğa “Onlarca çeşit balığı, onlarca çeşit pişirme usulü ile ikram ediyoruz. Hedefimiz denizsiz kent olan Batman’ın balıkçısı olmaktır” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete