GÜNDEM

LİSANSLI DEPOCULUK PROJESİ TANITILDI

TRC3 Bölge illerinde uygulanacak olan Lisanslı Depoculuk Fizibilite Projesi’nin tanıtım toplantısı, Batman Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapıldı.

LİSANSLI DEPOCULUK PROJESİ TANITILDI
06-12-2016 21:05
Google News

Ürünlerin sağlıklı koşullarda muhafaza ve ticari amaçla depolanmasını sağlamak amacıyla Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve DİKA tarafından finanse edilen projenin tanıtımına Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Rektör Vekili Prof. Dr. Ziraddin Mammadov, kurum yöneticileri, oda başkanları ve uzmanlar katıldı. Projenin, Batman Üniversitesi, Ticaret Borsası, BATSO, Mardin Kızıltepe Ticaret Borsası, Şırnak Üniversitesi ile Şırnak ve Cizre Ticaret Sanayi Odaları ortaklığında yürütüleceği belirtildi.

“ÜLKEMİZ, TARIMSAL KATMA DERİ YÜKSEK BİR İL”

Programda konuşan Vali Deniz “Ülkemiz, Avrupa Ülkeleri ile kıyaslandığında tarımsal katma değeri yüksek olan ülke konumundadır. Son dönemlerde gıda fiyatları yükselmeye başladı. Ülkeler, kendi kaynaklarını iyi değerlendirebilmek için bu tür yatırımlara önem vermek zorundadır” dedi. Konuşmaların arından toplantı, Batman Üniversitesi Arş. Gör. Dr. Yavuz Elitok’un projenin tanıtımı ve lisanlı depoculuğun tarihine ilişkin yaptığı sunumla devem etti. Toplantının sonunda Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, projeye verdikleri desteklerden dolayı Vali Deniz ve Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ziraddin Mammadov’a plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete