SPOR

LİSELER ARASI FUTBOL MAÇLARINA DEVAM EDİLDİ

LİSELER ARASI FUTBOL MAÇLARINA DEVAM EDİLDİ

LİSELER ARASI FUTBOL MAÇLARINA DEVAM EDİLDİ
25-12-2014 14:47
Google News

A GRUBU ATEŞTEN GÖMLEK

Batman’da oynanan liseler arası maçlardan en çok iddialı olan grup A grubu olarak göze çarpıyor. Endüstri Meslek Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesinin takımların tümü sahaya çıkarak favori takımlar arasında yer alıyor. Grupta ilk gün bay olarak geçen Yahya Kemal Beyatlı Lisesi sahaya gelmeyen Atatürk Anadolu Lisesi takımını hükmen 3-0 yenerek lige 3 puan ile başlamış oldu. Günün ikinci maçında ise Endüstri Meslek Lisesi M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi takımını 3-0 yenerek 2. Galibiyetiyle puanını 6’ya çıkarmış oldu.

 

 

Endüstri iyi yolda; 3-0

Batman’da oynanan lise maçları nefesleri kesiyor. İlk maçını zorlanarak kazanan Endüstri Meslek Lisesi M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi karşısında üstün bir futbol sergileyerek galip gelmesini bildi. Maçı 3-0 kazanan Endüstri Meslek Lisesinin iddialı çıkışı sürüyor. Karşılaşmada 2 as oyuncusu küfür ettikleri gerekçesiyle kırmızı kartla oyundan atıldı.

HAKEMLER; Mehmet TERECE***, Ali ALKAN***, Sercan YAŞAR***

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ; Yasin***, Ömer***, Fırat***, Ferhat***, Fatih***, Ümit***, Veysel Tekin***, Veysel Yıldız***, Ramazan***, Ömer***, Alif Fırat***,

YEDEKLER; Üveys, Özgür, Abdurahman

M.AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ; Önder**, Muhamed**, Ferhat**, Ahmet**, Serhat**, Yakup**, Yusuf**, Rıdvan**, Maruf**, Murat CAN**, Hakan**,

YEDEKLER; Zekeriya, Hasan, Veysel, Toprak Adar, Kerem

GOLLER; Ömer Akar, Ferhat ÖZÇELİK (2) (Endüstri Meslek Lisesi

KIRMIZI KART; Ramazan Atakul, Ömer Dal (Endüstri Meslek Lisesi)

 

 

YKB Lisesi hükmen galip; 3-0

Batman’da kıyasıya geçen karşılaşmaların yanı sıra sahaya çıkmayan takımlarda olmaya başladı. İlk maçında M.Akif Ersoy ile 2-2 berabere kalan Atatürk Anadolu Lisesi ikinci maçına çıkmadı. Sahaya çıkmayan Atatürk Anadolu Lisesi takımının forma sıkıntısı nedeniyle sahaya gelmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Maçı 3-0 kazanan Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinin sporcuları ise maçı oynamadan kazanmak istediklerini oynayarak şampiyon olmak istediklerini ifade ettiler.

 

 

A GRUBU ALTIN KARMASI

1 – Yasin  (Endüstri Meslek Lisesi)

2 – Fırat (Endüstri Meslek Lisesi)       

3 – Ferhat (Endüstri Meslek Lisesi)

4 – Serhat (M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi)

5 – Yusuf (M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi)

6 – Ömer (Endüstri Meslek Lisesi)

7 – Murat Can (M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi)

8 – Yakup (M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi)

9 – Ramazan (Endüstri Meslek Lisesi)

10 – Ferhat Özçelik (Endüstri Meslek Lisesi)

11 – Ali Fırat (Endüstri Meslek Lisesi)

 

 

B GRUBUNDA MAÇ OYNANMADI

Batman’da 4 ayrı grupta oynanan Liseler arası karşılaşmaların 3. Gününde B Grubunda oynaması gereken 2 karşılaşma oynanmadı. Turgut Özal Anadolu Lisesi hükmen Batman Spor Lisesini yenerken, Mezopotamya Anadolu Lisesi ile Gercüş Anadolu Liselerinin takımları sahaya gelmeyerek ligden aynı tekrarı ikinci kez yaptıkları için kural gereği ihraç edildiler.

 

 

Turgut Özal lige 3 puan ile başladı; 3-0

Batman genelinde 4 grupta mücadele eden 18 takım arasında Spor Lisesinin fikstüre dâhil olup sahaya çıkmaması üzüntüyle karşılandı. Batman Spor lisesini hükmen 3-0 yenen Turgut Özal Anadolu Lisesi lige 3 puan ile başlamış oldu. B Grubunda Batman Spor Lisesinin dışında Gercüş Anadolu Lisesi ile Mezopotamya Anadolu liseleri lige hiç katılım sağlamadı. Bu durumda aynı grupta bulunan Fatih Lisesi ile Turgut Özal Anadolu Lisesi kendi aralarında oynayacakları maçta galip gelen grup lideri, mağlup olan ise 2. Olarak üst tura çıkacaklar.

 

 

Mezopotamya ve Gercüş ihraç edildi

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası maçlarda sahaya çıkmayan Mezopotamya Anadolu Lisesi ile Gercüş Anadolu Lisesi takımları ligten ihraç edildi. B Grubunda oynaması gereken 2 karşılaşma da oynanmadı.

 

 

C GRUBUNDA İMKB RÜZGÂRI

Batman’da oynanan liseler arası maçlarında C Grubunda adeta İMKB Anadolu Lisesi rüzgârı esiyor. İlk maçında oynadığı güzel futboluyla göz dolduran İMKB Anadolu Lisesi rakibini 4-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı. C Grubunun ikinci maçında ise Fen Bilimleri Koleji Fen Lisesi takımı ise Beşiri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini hükmen 3-0 yenerek lige başlamış oldu.

 

 

İMKB Gümbür gümbür geliyor; 4-0

Batman’da oynanan liseler maçında oynadığı futboluyla göz dolduran İMKB Anadolu Lisesi, gümbür gümbür geliyor. Oynadığı hazırlık ve ilk resmi maçındaki performansıyla adeta şampiyonluğa göz kırpıyor. Güçlü rakibi İluh Anadolu Lisesini 4-0 gibi farklı bir skor ile yenen İMKB Anadolu Lisesi ilk maçında liderlik koltuğuna oturdu.

HAKEMLER; Ali ALKAN***, Mücahit İŞLEK***, Yılmaz YAKUT***

İMKB ANADOLU LİSESİ; Ahmet***, Mehmet Nuri***, Melih***, Engin***, Muhammed***, Yusuf***, Uğur***, Bünyamin***, Mahsum***, Kerem***, Abdullah***,

YEDEKLER; Abdülsamet, Veysel, Hamza, Barış, Muhsin, Abdullah

İLUH ANADOLU LİSESİ; Sadık**, Doğan**, Tarık**, Musa**, Veysi**, Halil İbrahim**, Umut**, Nihat**, Serhat**, Enes**,

YEDEKLER; Ömer Birtan, Ömer, Uğur, İbrahim

GOLLER; Bünyamin Kayaalp (2), Masum İlbaş, Muhammed Yıldız (İMKB Anadolu Lisesi),

 

 

Fen Bilimleri koleji 3 puanla başladı; 3-0

Liseler arası maçlarda bu yıl yeni kurulan Fen Bilimleri Koleji Fen Lisesinin takımı lige 3 puan ile başladı. Sahaya gelmeyen Beşiri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini hükmen 3-0 yenen Fen Bilimleri Koleji, ilk maçını kazanmış oldu.

 

 

C GRUBU ALTIN KARMASI

1 – Ahmet (İMKB Anadolu Lisesi),

2 – Tarık  (İluh Anadolu Lisesi)

3 – Melih (İMKB Anadolu Lisesi),

4 – Veysi (İluh Anadolu Lisesi)

5 – Engin (İMKB Anadolu Lisesi),

6 – Umut (İluh Anadolu Lisesi)

7 – Muhammed  (İMKB Anadolu Lisesi),

8 – Bünyamin (İMKB Anadolu Lisesi),

9 – Masum (İMKB Anadolu Lisesi),

10 – Kerem (İMKB Anadolu Lisesi),

11 – Serhat (İluh Anadolu Lisesi)

 

 

 

 

D RUBUNDA GOL YAĞMURU

Batman’da oynanan liseler arası maçların D Grubunda oynanan karşılaşmalarda adeta gol yağmuru vardı. Günün ilk maçında GAZİ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi güçlü rakibi Beşiri BOSB Anadolu lisesine yarım düzine gol atmayı başardı. Karşılaşmayı 6-1 gibi farklı bir skor ile kazanan Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi aldığı 3 puan ve gol averajıyla liderlik koltuğuna oturdu. D Grubunun ikinci maçında ise Gercüş Dicle Anadolu Lisesi sahaya gelmeyen rakibi Kozluk İmam Hatip Lisesini hükmen 3-0 yenmiş oldu.

 

 

Gazi lisesi gol olup yağdı; 6-1

Liseler arası maçlarda D Grubunun ilk maçını GAZİ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Beşiri BOSB Anadolu lisesini 6-1 gibi farklı bir skor ile yendi. Karşılaşma boyunca üstün bir futbol sergileyen GAZİ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi adeta şampiyonluğa göz kırpıyor.

HAKEMLER; Yılmaz YAKUT***, Ali ALKAN***, Mustafa YÜKSEL***

GAZİ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ; Barış***, İbrahim Halil***, Hayrettin***, Şirin***, Abdullah***, Jehat***, Ömer***, Faruk***, Faruk Dursun***, Bilal***,

YEDEKLER; Muhammed, Ahmet, Sezer, Onur, Eyyüp

BEŞİRİ BOSB ANADOLU LİSESİ; Veysi**, Hasan**, Mehmet**, Muhammed**, Ali Yunus**, İbrahim Halil**, Yunus Emre**, Hakan**, İkbal**, Orhan**, Veysel**,

YEDEKLER; Zilan, Sefa, Yusuf, Serdar, Mustafa, İbrahim, Haşim

GOLLER; Faruk Bağrıyanık (3), Bilal Akay (2), Jehat Özkan (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi), Orhan Kervan (Beşiri BOSB Anadolu Lisesi)

 

 

Ağalar hükmen galip; 3-0

Batman’da oynanan liseler arası maçlarda Gercüş Dicle Anadolu Lisesi sahaya çıkmayan rakibi Kozluk İmam Hatip Lisesini hükmen 3-0 yenerek 3 puan ile başlamış oldu. Oldukça disiplinli ve nizami olarak sahaya gelen Gercüş Dicle Anadolu Lisesinin takımının da favori takımlar arasında olduğu gözlemlendi.

 

 

D GRUBU ALTIN KARMASI

1 – Barış (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

2 – İbrahim Halil (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

3 – Hasan (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

4 – Yunus Emre (Beşiri BOSB Anadolu Lisesi)

5 – Mehmet (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

6 – Hakan (Beşiri BOSB Anadolu Lisesi)

7 – İkbal (Beşiri BOSB Anadolu Lisesi)

8 – Orhan (Beşiri BOSB Anadolu Lisesi)

9 – Jehat (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

10 – Faruk (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

11 – Bilal (Gazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi),

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete