SPOR

Liselerde muhteşem final: 3-1

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2022-2023 okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkekler (Liseler) A Futbol Maçları muhteşem bir finalle sona erdi.

Liselerde muhteşem final: 3-1
15-03-2023 05:13
14-03-2023 16:15
BATMAN
Google News

Finalde 2 spor lisesi karşı karşıya geldi. Veysel Karani İHAL Spor Lisesi ile Batman Spor Lisesi Futbol Takımları karşılaşmanın ilk 90 dakikasını 0-0 bitirdi. Kural gereği direk penaltılara gidilen maçta, Batman Spor Lisesi final maçını 3-1 kazanarak Batman Şampiyonu oldu.

FİNALE YAKIŞAN KARŞILAŞMA

Centilmence geçen karşılaşmada sporcular, antrenörler ve okul idarecileri, fair play çerçevesinde birbirlerini tebrik ederek örnek bir davranışa imza attı. Final maçında ikinci olan Veysel Karani İHAL Spor Lisesi Takımının kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik Spor Şube Müdürü Ömer Polat verdi. Birinci olan Batman Spor Lisesinin madalya ve başarı belgelerini Veysel Karani İHAL Spor Lisesi Müdürü Mehmet Siraç Dadak verirken, şampiyonluk kupasını ise Okul Sporları Şube Müdürü Servet Dursun verdi. Okul Sporları Şube Müdürü Servet Dursun, okulları tebrik etti.

HAKEMLER; Ahmet Burak ÇETİN***, Şehmus ÖĞE***, Sedat YİĞİT***

VEYSEL KARANİ SPOR LİSESİ; Muhammed Umut Lâçin**, Furkan Rüzgâr**, Eyyüp Üzüm**, Muhammed Mustafa Özişçi**, Mehmet Necat Özleyen**, Muhammed Civan Orak**, Arda Hayme**, Bilal Toğ**, Ömer Oğuz**, Enes Can**, Yakup Kaya**, 

YEDEKLER; Şehmus Polat, Şehmus Tunç, Ferhat Tarım, Enes Çakar, Muhamed Furkan Rüzgâr

BATMAN SPOR LİSESİ; Onurcan Solmaz**, Kerem Aykul**,Soner Şebay**, Bedirhan Çağlayan**, Eyüp Ensar Emlük**, Mehmet Batın**, Mehmet Alpan**, Hasan Kaplan**, Hüseyin Kaplan**, Barış Bozkurt**, Furkan Akgün**,

YEDEKLER; Muhammed Emir Orak, Mustafa Çiçek, Ali Fırat Kılıç, Enes Demir, Yunus Emre Aksoy,

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete