GÜNDEM

LUNAPARK, BACASIZ FABRİKA GİBİ

Eski tekel binası yolunda dev eğlence yatırımı yapıldı. Bayram arifesinde hizmete giren Nas Lunapark Tesisleri, ilk günden yoğun ilgi topladı.

LUNAPARK, BACASIZ FABRİKA GİBİ
27-09-2015 17:25
Google News

10 dönüm arazi üzerine modern bir şekilde hizmete giren Nas Lunapark Tesisleri, 12 güvenlik ve 50’e yakın teknik, bakım ve birçok alandaki toplam 62 personeliyle adeta bacasız fabrikayı andırıyor.

50 BİN ÜCRETSİZ BİLET DAĞITILACAK…

Maliyeti yaklaşık 200 bin TL olan lunaparkta açılışa özel 50 bin adet ücretsiz bilet dağıtacaklarını söyleyen İşletme Sahibi Necdet Nasıroğlu “Salı gününden itibaren kendi ellerimizle tüm kamu kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına, esnaflarımıza, oda ve sendikaları elemanlarımız ve araçlarımızla ücretsiz bilet dağıtacağız. Tanıtım amaçlı yapacağımız bilet dağıtımının ardından yenileme ve tanıtım çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

LUNAPARKTA YOK YOK…      

Yeni açılmasına rağmen Nas Lunapark Tesislerinde tüm eğlence ekipmanlarının olduğunu belirten Nasıroğlu “10 bin m2 alan üzerinde yaptığımız lunaparkımızda şimdilik balerin, çarpışan otolar, gondol (gemi), dönme dolap, elma kurdu, tren, büyük ve küçük uçan sandalye, havalı uçak, kanyon arabaları, mini dolap, kami raze (rancer) ve daha birçok eğlence makinelerimiz bulunuyor. Nisan ayına kadar Türkiye’nin en seçkin lunaparklarında bulunan tüm makineleri de buraya getireceğiz” şeklinde konuştu.

MODERN SOSYAL TESİSLERİ

Türkiye’nin nadir yerlerinde bulunan tesislerden daha iyisini Batman’a kazandırdıklarını ifade eden Nasıroğlu “Sosyal tesislerimiz kısa zamanda hizmete girecektir. Burada lokanta, kafeterya, pastane, mini market, bay ve bayan WC’ler, Bay ve bayan mescitler, çocuk emzirme odası, dinlenme odası, 2 dönümlük otopark alanı, oto yıkama yağlama yeri, özel güvenlik ve daha bir çok kalemde hizmetteyiz” dedi.

“BACASIZ FABRİKAYIZ”

12 güvenlik ve 50 diğer alanlardaki personelle 62 kişiyi istihdam ettiklerini belirten Nasıroğlu “Bacasız fabrika gibiyiz. 62 olan personel sayımızı sosyal tesislerimizin bitimi ve yeni eğlenme makinelerimizin gelmesiyle sayımızı 100 yapmayı hedefliyoruz. Bunu da 5 ile çarptığınız zaman 500 kişiye ekmek vermenin onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İş adamlarımız yatırım yaparken, işsiz gençlerimizin de istihdam edilme yönlerini de göze almalıdır. Batıya değil, Batman’a yatırım yaptığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete