SPOR

MAÇLARIMIZI SİİRT’TE OYNAYABİLİRİZ

MAÇLARIMIZI SİİRT’TE OYNAYABİLİRİZ

MAÇLARIMIZI SİİRT’TE OYNAYABİLİRİZ
19-12-2014 16:20
Google News

"İkinci yarı daha farklı olacak"

“İkinci yarı maçlarımızı Siirt’te oynayabiliriz.”

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Petrolspor A.Ş. kulüp başkanı Aydın Gülmez, ligin ikinci yarısının kendileri adına daha farklı olacağını söyledi.

Trabzon Akçaebatspor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, takımın son durumu, transfer çalışmaları ve kulübün hedeflerini değerlendirdi.

“SAHA ZEMİNİ ÇOK KÖTÜ”

Şansız bir sezon geçirdiklerini dile getiren Başkan Gülmez, “Şansızlığımızın yanında 16 Mayıs Şehir stadının zemini bu ligin en kötü zemini. Rakip takımlar kötü zeminde savunma yaptıkları zaman bizim takım kapanan takımı açmakta zorlandı. Çoğu puanlarımızı zeminin azizliğinden kaptırdık. Ligin 2. yarısında yapacağımız değerlendirme sonunda maçlarımızı Siirt veya Kurtalan’da oynayabiliriz. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Bu kararı spor kamuoyu ile yapacağımız görüşmeler sonunda vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

TRANFSERDE ÇOK TİTİZ DAVRANACAĞIZ

Sezona Şampiyonluk parolasıyla başladıklarını dile getiren Başkan Aydın Gülmez, "Bizim şampiyonluk hedefimiz var. Bu sezon olmazsa gelecek sezon bu hedefimizi yakalayacağız.  Takımı bu kapsamda ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz önümüze bakacağız. Hedefimizden şaşmış değiliz. Asla inancımızı kaybetmedik. Herkesin bizlere inanmasını istiyoruz. İkinci yarı bizim için daha farklı olacak. Yapılacak transferlerle gelecek sezonun takımını şimdiden kuracağız. Renklerimize katacağımız futbolcular ile en az 2 yıllık sözleşme imzalayacağız.” Dedi.

"İKİNCİ YARIYA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

Gülmez, ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti. İkinci yarıda daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken Gülmez, "Alacağımız bir takım önlemler olacak. Dikkatli olmamız lazım. Akçaebatspor ve Adliyespor maçlarının ardından ligin ikinci yarısına hazırlık yapacağız" dedi.

Ligde her maça final gözüyle baktıklarını dile getiren Gülmez, "Bu ligde kolay maç yok. Biz her maça final gözüyle bakıyoruz. Bu anlamda Akçaebatspor ile Adliyespor maçları da bizim için çok önemli, bu maçlar zorlu geçecek ama bizim hedefimiz bu iki maçtan 6 puanla ayrılmak" diye konuştu.

“KALİTELİ TRANFSER YAPACAĞIZ”

Transferle ilgili çalışmalarının olduğunu kaydeden Gülmez, devre arasında teknik direktör ve Teknik menajer ile görüşüp, ona göre transfere karar vereceklerini dile getirdi.

Gülmez, "Önümüzde uzun bir maraton var. Hata yapma lüksümüzde kalmadı. Transferde  İnce eleyip, sık dokuyacağız. En iyisini yapmak adına yönetim kurulu ve teknik heyetimiz canla başla çalışıyor.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete