SPOR

"MAĞLUBİYET DÜNYANIN SONU DEĞİL"

3. lig 3. Grupta Gölcükspor’a 2-1 mağlup olan Petrolspor’da, kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş, ''Mağlubiyet Petrolspor için dünyanın sonu değil, önemli olan hatalarımızı görüp düzeltebilmek'' dedi.

"MAĞLUBİYET DÜNYANIN SONU DEĞİL"
12-10-2020 17:58
Google News

 

Başkan Akbaş, Gölcükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, Gölcükspor maçının 2. yarısında daha iyi görünmelerine rağmen sahadan 2-1'lık mağlubiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Müsabakanın 2. Yarısında net penaltılarının verilmediğini belirten Başkan Akbaş, “ilk yarıda net pozisyonlardan yararlanamadık. 2. Yarıya biraz tutuk başladık. Golü yedikten sonra takım toparlandı ama rakip zamana oynayıp, futbolcularımızı demorilize etti. Elbette mağlubiyet Petrolspor için dünyanın sonu değil, önemli olan hatalarımızı görüp düzeltebilmek. Biz bu gençlerimizle ligin sonuna kadar ve hatta daha uzun yıllar yeşil sahalarda mücadele edeceğiz. Onlara olan güvenimiz tam. Umuyoruz ki, Gölcükspor maçı bize ders olmuştur. Bir an önce bu yenilgiyi unutup, Elazığ Karakoçan maçında teknik oyununu sahaya yansıtan, gol pozisyonları üreten, kendine daha çok güvenen Petrolspor’u tekrar göreceğiz.''dedi.

KUPA MAÇINI ÖNEMSİYORUZ
Çarşamba günü deplasmanda Elazığ Karakoçanspor ile karşılaşacaklarını belirten Başkan Akbaş, “Kupa maçları bizim için önemli. Çarşamba günü saat 13.30’da Kupa maçını oynayacağız. Forma şansı bulmayan futbolcularımız ile mücadele edeceğiz. Tur için sporcularımızı şimdiden motive ettik.” Şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete