SPOR

“MAĞLUBİYETTE DE GALİBİYETTE DE TAM DESTEK”

Kendi grubunda liderliğini koruyan 3. Lig 1. Grup Temsilcimiz Batman Petrolspor’un eski sporcularından Ahmet Acar, Gazetemiz Sonsöz’ün youtube kanalında her hafta Pazartesi Günü gerçekleştirilen Sporda Sonsöz Bizde Programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

“MAĞLUBİYETTE DE GALİBİYETTE DE TAM DESTEK”
01-12-2021 12:05
01-12-2021 16:43
BATMAN
Google News

12 YIL ARADAN SONRA BATMAN’A GELDİM, ŞEHİR ÇOK BÜYÜMÜŞ

Acar, spor hayatındaki serüvenini anlatırken “İzmirliyim. Altay Takımında yetiştim. 1998 yazında Altay’dan ayrıldıktan sonra ilk göz ağrım Batman’a geldim. Batman benim ikinci memleketim oldu. Batman’da herhalde en uzun süre oynayan, dışardan gelen oyunculardan biriyim. Google’de Ahmet Acar diye aradığınızda dahi Batman Petrolspor’lu Ahmet Acar diye geçer. Bu da benim için gurur vesilesi. En son ayrılışımda Petrolspor, TFF 1. Ligdeydi Sonra duraklama ve düşüş dönemine girdi. Ancak şu anda yeniden bir yükselişe geçiyor. İnşallah 2. ve 1. Lig’leri de göreceğiz. Batman Petrolspor neden Süper Lige gelmesin, neden yakışmasın? Şuanda antrenörüm. Batman’da geçirdiğim 4 seneyi hiç unutamam. İçerde dışarıda çok maçlar oynadık. Oynadığım hiçbir maçı unutamam. En son 2001 sezonunda Cizrespor’la oynamıştık, TFF 1. Lige kalma maçımız vardı. Galip gelmiştik. Aradan 12 sene geçti, Batman Petrolspor Tesislerini ziyaret ettim. Çok güzel duygular hissetim. Şehrin çok değiştiğini, çok büyüdüğünü, çok modern bir şehir haline geldiğini gördüm” dedi.

TPAO’DA ANILARIM VAR

TPAO’ya ilişkin anılarını paylaşan Acar “TPAO’da Oktay Vural ağabeyim ile halen ailece görüşürüz. Beni Kristal Tesislerine bırakacaktı, TPAO’dan girmek zorundaydık. Arabayı kullanan Oktay Abiydi, Oktay Abiyi tanımadı. Yan tarafta bana bakınca Ahmet abi hoş geldin senelerden sonra deyince tabi 40 yıllık Oktay abinin önüne geçmek güldürmüştü bizi, hala da güldürüyor” dedi.

“PETROLSPOR’U ÇALIŞTIRDIĞIMI HAYAL EDİYORUM”

Petrolspor’u yakından takip ettiğini belirten Acar “Petrolspor’u takip etmeme gibi bir durumum olamaz. İzmir’de Batman Petrolspor, şampiyonluğa oynadığında da beni ararlar. Küme düşmeye, kötüye gitmeye başladığında da ararlar. Petrolspor’un yükseliş dönemini birlikte yaşadık. Ne mutlu bize, tuzu biberi olduysak. Bir duraklama dönemi geçirdi. Hedefimiz TFF 1. Lig olması gerekir diye düşünüyorum. Şuanda çok güzel bir grafik var önümüzde ama ligin daha 3’te 1’i geçildi. Hiç rehavete kapılmadan, her maç galibiyet diyerek mağlubiyetsiz devam etmeliyiz. Bu istatistikle devam edilirse zaten şampiyon olmama durumu kalmaz. Hayalimde Petrolspor’u çalıştırmak tabi ki var. Her oyuncu, beğenildiği, özlenildiği, idol olduğu yerlerde tabi ki antrenörlük yapmak ister. Şampiyonluktan önceki maçta her türlü desteğe hazırım” dedi.

ŞAMPİYONLUKTA VE MAĞLUBİYETTE TAKIMI DESTEKLEYİN

Konuşmasında taraftara seslenen Acar “Takıma, sonuna kadar sadece şampiyonlukta değil, beraberliklerde ve mağlubiyetlerde destek olun. Hedefe giden yolda mağlubiyetler de olacak, yol kazaları da olacak. Taraftar, zor günlerde daha büyük destek olmayı bilmelidir. Buraya sahip çıkılmasını, bunların iyi eğitilmesini ve A takıma kazandırılıp ortaya çok büyük başarıların gelmesi kaçınılmaz bir şeydir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete