GÜNDEM

MAHALLE MUHTARLARI DEDAŞ’I BASTI…

MAHALLE MUHTARLARI DEDAŞ’I BASTI…

MAHALLE MUHTARLARI DEDAŞ’I BASTI…
12-01-2015 19:40
Google News

Çetin kış soğuklarının başlamasıyla birlikte kentte artış gösteren elektrik kesintileri, vatandaşı bıktırdı. Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ)’ni basan vatandaşlar, İl Müdürü Murat Dursun’a tepki göstererek kesintilerin son bulmasını istedi.

Saat 11.00 sıralarında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Dedaş İl Müdürü Murat Dursun’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Müdürü Dursun’un odasına giren Yeşiltepe, 19 Mayıs ve Çarşı Mahallesi sakinleri ile mahalle muhtarları, Dursun’a elektrik kesintilerinden dolayı tepki gösterdi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, İl Müdürü Dursun ile mahalle sakinleri arasında yaşanan tartışmada tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

SİNİRLER GERİLDİ

Elektrik kesintileri yüzünden ev araç gereçlerinin bozulduğunu ve iş yapamaz hale geldiklerini söyleyen mahalle muhtarları “günlerdir evde elektrik yok. Elektrik sık sık kesildiği için beyaz eşyalarımız yandı. Ayrıca işyerlerimizde de elektrik yok, iş yapamaz hale geldik. Her kış mevsiminde Batman halkına dayatılan bu çilenin artık son bulmasını istiyoruz. Dedaş Müdürüyle görüşerek sorunu çözmek istedik ancak sinirler gerildi. Esnaf ve vatandaşlar, kesintilerden bıktı” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete