GÜNDEM

“MAHALLE SORUNLARI BİLE BİZE GELİYOR”

AK Parti Batman İl Başkanı Avukat Akif Gür, İl Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti, gündemdeki konulara ilişkin bilgiler verdi.

“MAHALLE SORUNLARI BİLE BİZE GELİYOR”
12-09-2019 21:13
Google News

 

KURUM MÜDÜRLERİNİ DEĞİŞTİRME DERDİMİZ YOK
Kentte kurum müdürlerinin değişeceğine dönük oluşan algıyla ilgili açıklama yapan Gür “Kurum müdürlerini değiştirmek için uğraşıyoruz gibi bir algı var. Öyle bir şey yok. Çalışmayan kurum müdürleriyle ilgili şikâyetler geldiği oluyor. Biz, vatandaşın hizmet görmesini istiyoruz. Vatandaşın kurum müdürleri ile ilgili bize şikâyetleri değil, takdirleri ulaşsın istiyoruz. Kurum müdürlerini değiştirme gibi bir uğraşımız yok. Partimiz insan kazanma partisidir. Biz herkesi kazanmanın gayreti içindeyiz” dedi.
“MAHALLE SORUNLARI BİLE BİZE GELİYOR”
Partilerinin, çözüm odaklı çalıştığını belirten Gür “Seçimden seçime değil, her an seçim varmış gibi çalışıyoruz. Parti binamız dolup taşıyor. Sadece partili olan değil, partili olmayan da bize geliyor. Şikâyet odaklı değiliz, çözüm odaklıyız. Mahalle sorunları bize geliyor. Muhtarlar bize geliyor. Vatandaş bize geliyor. Biz de ilgili yerlerle görüşerek sorunların çözümünü istiyoruz, çözümleri bastırıyoruz” dedi.
İl binamızda her gün toplantı hali var. İlçelere gidiyoruz. Köylere gidiyoruz. Mahallelere gidiyoruz. Sorunları not ediyoruz. İlgili yerlere bildiriyoruz. Sonra sorunlar çözülmüş mü diye takip ediyoruz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete