KOZLUK

MAHALLELİ YOL KAPATTI

Kozluk’ta Köprübaşı Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmalarının ağırdan yürüdüğünü iddia eden mahalle sakinleri, yolu trafiğe kapattı.

MAHALLELİ YOL KAPATTI
09-09-2015 21:34
Google News

Yaklaşık 3 aydır yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Özkan Adanır, çalışmalar hızlanıncaya kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirtti. Kapatılan yolun, ilçenin en işlek caddelerinden biri olduğunu açıklayan Adanır “İki düğün salonu ve lise yolu olan bu yol, her gün yüzlerce araç tarafından kullanılıyor. Evlerimizin balkonlarına çıkamaz olduk. Nefes almakta zorlanıyoruz. Çocuklarımız her gün hastanelerde. 800 metrelik bu yol istenilse birkaç gün içinde tamamlanabilir. Belediye yetkililerine defalarca konuyu ilettik ama fayda etmedi. Çalışmalar sırasında toz duman içinde kalan yolu sulamaktan bile acizler” dedi.

Arabaların hız yapmaması için yola tümsek ve çukurlar açan mahalle sakinleri, yolu trafiğe bir süre kapalı tuttuktan sonra açtı. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını isteyen mahalleli “Aksi takdirde her gün bu eylemlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete