GÜNDEM

MAHKEME KARARINI VERDİ (GÜNCELLENDİ)

Adliyeye sevk edilen Batman Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, adli kontrol ve yurtdışı yasağı talebiyle mahkemeye gönderildi.

MAHKEME KARARINI VERDİ (GÜNCELLENDİ)
26-03-2020 14:28
Google News

 

SAVCILIK, ADLİ KONTROL TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK ETTİ
Batman Belediyesi'ne 23 Mart’ta kayyım atamasıyla birlikte evlerine düzenlenen baskınlar sonucu gözaltına alınan belediye eş başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından Demir ve Korkmaz, adli kontrol talebiyle mahkemeye gönderildi. 
MAHKEMEDELER
Savcılık tarafından adli kontrol ve yurtdışı yasağı talebiyle mahkemeye gönderilen Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, birazdan hakim karşısına çıkacak.
NEDEN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDUN? 
Savcılıkta eş başkanlara, belediyenin faaliyetleri, eş başkanlık uygulaması ile 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) seçim çalışmaları kapsamında açılışını gerçekleştirdiği lokaller, aday tanıtım etkinlikleri, seçim çalışmaları ve saygı duruşlarında neden durduklarının sorulduğu öğrenildi.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete