GÜNDEM

MAKAS’TA MAKYAJLAR 1 NUMARA

Kuaför Hasan Ağın Makas’ta hizmet veren Makyöz Bahar Taşkın, son moda makyaj teknikleri ile kuaför salonunun ziyaretçilerinden takdir topluyor.

MAKAS’TA MAKYAJLAR 1 NUMARA
10-06-2017 16:01
Google News

Belde Mahallesi Esenkent Sitesi altında bulunan Makas Kuaför Salonu, kesim ve saç tasarımının yanında makyaj teknikleriyle de yüzleri güldürüyor. Dünyaca tanınmış markalara ait kozmetik ürünleri ile makyaj ve şekillendirme yapan Makyöz Bahar Taşkın “Kozmetikte en önemli şey, kaliteli ve cilde zarar vermeyen ürünlerin tercih edilmesidir. Cilde direk temas eden ürünlerin kaliteli olması, öncelikli prensibimizdir. Bu yüzden nemlendiricileri, pudra, fondöten ve kapatıcılar,

rimel ve göz kalemlerini içine alan kozmetik ürünlerimizin, dünyaca bilinen marka ürünler olmasına özen gösteriyoruz. Ziyaretçilerimize, onlarca makyaj tekniğini alternatif olarak sunabiliyor, tercihlerine göre her makyajı profesyonelce uygulayabiliyoruz. Makyajda sürekli değişen modayı yakından takip ediyor, kaliteli ürünlerimizle onlarca çeşit makyaj ve şekillendirmeyi profesyonelce yapabiliyoruz” dedi.

BİR GELEN, BİR DAHA GELİYOR

Makas ’a makyaj için gelen müşteri sayısında gözle görülür bir artışın yaşandığını söyleyen

Taşkın “Memnuniyeti üst seviyede tutmanın mutluluğu içindeyiz. Detaylı bilgi almak isteyenler kuaför salonumuza 0551 153 56 63 numaralı hattan ulaşabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete