GÜNDEM

MAKYÖZ ALA, KUAFÖR BİLAL AĞIN'DA

Batman'ın başarılı makyözlerinden Rengin Ala Ataca, 5 yıllık tecrübeni, Kuaför Bilal Ağın'da Batmanlı Hanımların hizmetine sunuyor.

MAKYÖZ ALA, KUAFÖR BİLAL AĞIN'DA
19-05-2017 17:50
Google News

Makyaj alanındaki başarısı ile adından bahsettiren Ataca, gündelik hayatta ve özel günlerde güzel ve bakımlı görünmek isteyenlerin yardımına koşuyor. Makyaj alanında aldığı eğitimlerle profesyonelleşen Ataca, Mac, Clinikque, Kryolan, Nake ve Nars olmak üzere sektörün tanınmış markaları ile her yapıdaki cilde, bütün makyaj yöntemlerini uygulayabiliyor.

"CİLDE ZARAR VEREN ÜRÜNLERDEN UZAK DURUYORUM"

Gültepe Mahallesinde bulunan Kuaför Bilal Ağın'da Batmanlı Hanımlara hizmet veren Makyöz Rengin Ala Ataca "Makyaj ve kozmetik alanında aldığım eğitimlerle modern makyaj yöntemlerini, gündelik hayatta ve düğün, nişan, mezuniyet balosu gibi özel günlerde ihtiyaç duyulan tüm makyaj yöntemlerini, uygulayabiliyorum. Cilde zarar verecek, yağ dengesini bozacak, akne oluşumunu tetikleyecek ürünlerden uzak duruyorum. Kaliteli ürünlerle yaptığımız makyaj uygulamalarını görmek isteyenler Kuaför Bilal Ağın'a gelebilir ya da İnstigram (rengin_ala_) adresimdeki çalışmalarımı inceleyebilirler" dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete