GÜNDEM

MALİK TURİZM’DE TURLAR BAŞLADI

Turgut Özal Bulvarı Halk Bankası yanında faaliyet gösteren Malik Tur, özel tur ve organizasyonlarla seyahat severlere hizmet veriyor.

MALİK TURİZM’DE TURLAR BAŞLADI
23-09-2020 16:27
Google News


KORONAVİRÜSÜN EN FAZLA ETKİLEDİĞİ ALAN TURİZM
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm sektörleri olduğu gibi turizm sektörünü de derinden etkiledi. Turizm şirketleri, pandemiden dolayı birçok rezervasyonu iptal etti. 30 yıldır turizm sektöründe hizmet veren Malik Turizm Şirketi Sahibi Şemsettin Yıldız “Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen sektörlerin başında turizm geliyor. Çünkü turizm sektörü kırılgandır. Olaylara anında tepki veriyor. Pandemi süresince ülkeler arası giriş çıkışların yasaklanması, şehirlerarası seyahatin kısıtlanması, insanların tedirgin olması, turizm faaliyetlerini durma noktasına getirdi. 6 aydır hiç iş yapamadık. Koronavirüs salgını öncesi birçok turlarımız vardı. Bu turları iptal etmek zorunda kaldık. Normalleşme süreciyle birlikte turlara başladık. Koronavirüs salgını boyunca birçok sektör desteklendi. Ama turizm sektörü neredeyse hiç desteklenmedi. Bizler, açılan kredilerden dahi faydalanamadık. Devletimiz, turizm sektörünü de desteklemelidir. 
 

TURLAR BAŞLADI
Yaz ve sonbahar mevsimine özel turlar için Batmanlılara çağrı yapan Yıldız, “Günü birlik turlarımız mevcut. Seyahatlerimizde hassas davranıyoruz, hijyen kurallarına dikkat ediyoruz. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0488 215 12 12 – 0532 426 03 49 numaradan bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete