SPOR

Manisa maçı TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ligin güçlü ekibi Manisa BBSK ile oynayacağı maç TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak.

Manisa maçı TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak
01-12-2017 20:32
Google News

PETROLSPOR, LİDER KARŞISINDA 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Ligin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde lider Manisa BBSK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında 3 puan için sahaya çıkacak. Son iki haftada Bergama Belediyespor ve Kozan Belediyespor karşısında aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Petrolspor, Manisa BBSK ile oynayacağı müsabakada saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecek. Pazar günü saat 13.00’de oynanacak maç sporseverler tarafından TRT Kürdi’den canlı izlenilebilecek. Öte yandan bu sezon başarı bir grafik izleyerek rakipleri karşısında acık ara liderliğini korurken lig tarihinde ise Petrolspor ile oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. 
“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TARAFTARLARIMIZDIR”
Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Petrolspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, taraftarlara çağrıda bulundu. Taraftarların tribünleri doldurmasını isteyen Ceylan, “ligin lideri konumunda bulunan güçlü rakibimiz Manisa BBSK ile oynayacağımız maçta en büyük avantajımız olan taraftarlarımızdır. Her maçta olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Son 7 haftadır takımız hiç kaybetmeyerek ateş hattından uzaklaşarak 6. sıraya kadar yükseldik. Lider Manisa BBSK karşısında da 32 puanı alarak üst sıralara daha çok yaklaşmak istiyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete