GÜNDEM

MANKEN TUĞBA ÖZAY, AÇILIŞ İÇİN BATMAN’DAYDI

Dr Cleanse Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, Turgut Özal Bulvarı Şanlı Apartman Kat: 2’de hizmete girdi. İşletmenin açılış kurdelesini, Ünlü Oyuncu ve Manken Tuğba Özal kesti.

MANKEN TUĞBA ÖZAY, AÇILIŞ İÇİN BATMAN’DAYDI
24-09-2017 20:53
Google News

 “GÜNEŞİN DOĞDU YERDEYİM”

Açılış kurdelesini kesen Manken Tuğba Özay “Güneş, Doğu’dan doğar. Güneşin doğduğu yerdeyim. Batman’a her gelişimde biraz daha geliştiğini ve yatırımları görünce mutlu oluyorum. Dr Cleanse Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin Batman’a açılmış olması, güzel bir gelişme. Doktor gözetiminde, başarılı bir ekiple, iyi cihaz ve ürünlerle Batman’a hizmetin en iyisini yapacaklarına inanıyorum. Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde bu merkezi kuracaklar. Ben de bu markanın reklâm yüzüyüm. Batman’da olmaktan mutluyum. Sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRÇOK İŞLEMLE KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ”

Dr Cleanse Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Yöneticileri Levent Hallaç, Adnan Demirhan ve Doktor Ferhan Koca, merkezde temel bakım, altın iğne, leke tedavisi, mezoterapi, aydınlatıcı cilt bakım, rönesans mezoterapi, cilt ve saç PRP, derma pen, derma roller, aquapeel, iğneli epilasyon, kalıcı makyaj, deepliner işlemleri yapacaklarını belirtirken, merkeze 0488 212 75 76 numaralı hattan ulaşılabileceği kaydetti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete