SPOR

Mansur Çalar’ın yeni takımı belli oldu

Amedspora 400'ü aşkın maçta forma giyen ve sezon başında sözleşmesi karşılıklı feshedilen Batmanlı Mansur Çalar, Adıyamanspor ile sözleşme imzaladı.

Mansur Çalar’ın yeni takımı belli oldu
14-09-2023 09:26
14-09-2023 13:36
BATMAN
Google News

Sezonun başlamasından kısa süre önce Amedspor yeni yönetimi ile yaşadığı sıkıntılar dolayısıyla gündeme gelen orta saha oyuncusu Mansur Çalar, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor ile sözleşme imzaladı. Mansur Çalar 27 Temmuz'da Amedspor ile sözleşmesinin feshedilmesini konusunda anlaşmaya varmıştı. O gün Amedspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Mansur Çalar’ın 16 yıldır kulüpte oynadığı belirtilerek, şu ifadeler kullanılmıştı: ''Kulübümüze tam 16 yıldır özveriyle hizmet veren, Amedspor camiasının sevgi ve saygısını kazanarak gönüllerde özel bir yer edinen ve mücadelesiyle herkesin örnek aldığı efsane isim Mansur Çalar'a, tüm emekleri ve katkıları için en derin teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

''MİLYONLARCA TARAFTARA MİNNETTARIM''

Mansur Çalar ise kulüp ile yaptıkları görüşme sonucunda sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edilmesi konusunda anlaştıklarını vurgulayarak, ''Beni var eden Amedspor'a ve arkasındaki milyonlarca taraftara minnettarım.'' demişti. (Müslüm Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete