TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Mardin'de AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Hep birlikte el ele verip Türkiye'ye ve Mardin'e dair hedeflerimizi, projelerimizi anlatacak, tüm hemşehrilerimizle hemhal olacağız." dedi.

Mardin'de AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi
08-02-2024 00:50
07-02-2024 19:29
Google News

Bakan Işıkhan, Artuklu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda, memleketi Mardin'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yedi bin yıllık tarihi, kültürü, dili, inancı bünyesinde ahenkle barındıran Mardin'in sadece ülkenin değil tüm dünyanın gözbebeği olduğunu söyledi.

Tüm adayların Mardin ve ilçelere hayırlı olmasını dileyen Işıkhan, medeniyetler beşiği, kültür başkenti Mardin'i artık gerçek belediyeciliğin hizmetleriyle buluşturma vakti olduğunu belirtti.

Işıkhan, şöyle konuştu:

"Ak belediyecilikle yönetilen ilçelerimiz Artuklu, Dargeçit, Midyat, Ömerli, Yeşilli bizzat gidip hizmetleri yerinde gördüm, gerçek belediyecilikle en güzel hizmetleri sundular başkanlarımız. İnanıyorum ki bu halka hizmet bayrağını, millet sevdamızı devralacak, Mardin'in kıymetli başkan adayımız Abdullah Erin kardeşim, inşallah başkan olarak yoluna devam edecektir. Belediye başkanlarımız ve başkan adaylarımızla birlikte bu şehir, Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin yüz akı olacaktır. Hemşehrilerim de Abdullah başkanımızı bağrına bastı, hamdolsun. Çünkü Mardinliler dürüstlüğün ve içtenliğin ne demek olduğunu çok iyi bilir. Türkiye'nin kalkınma ve gelişim yolculuğunu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda zirveye ulaştıran, bugünlere getiren AK Parti'nin yönetim vizyonu ve belediyecilik anlayışıyla Mardin, bu coğrafyanın parlayan yıldızı olacaktır."

Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlı olduklarını anlatan Işıkhan, bu şehre ve topraklara vefa borçlarının olduğunu, bunu hiçbir zaman unutmadıklarını, unutmayacaklarını dile getirdi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete