TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Mardin'de öğrencilere ücretsiz yemek imkanı sağlanacak

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince, Mardinli öğrencilere burs verilecek, üniversite öğrencilerine yemek desteği ve tüm öğrencilere ulaşımda indirim imkanı sağlanacak.

Mardin'de öğrencilere ücretsiz yemek imkanı sağlanacak
07-10-2023 15:26
07-10-2023 15:27
Google News

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nde öğrencilere verilecek desteklere yönelik düzenlenen programda, öğrencilere faydalı olmak istediklerini söyledi.

Öğrencilere moral ve güç vermek ve onların mutluluğunu sağlamak istediklerini kaydeden Akkoyun, Mardin'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin il merkezi ya da başka bir kentte öğrenim gören üniversiteli çocuklarının eğitimlerine destek vermek amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminde 2 bin 500, ikinci döneminde de 2 bin 500 lira olmak üzere toplam 5 bin lira destek sağlayacaklarını, bundan yaklaşık 12 bin öğrencinin yararlanacağını bildirdi.

Artuklu Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yemekhaneden ücretsiz faydalanması için destekte bulunacaklarını belirten Akkoyun, öğrencilerin üniversite yemekhanesinden ücretsiz faydalanmasını sağlayacaklarını aktardı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete