SPOR

MASA TENİSİ TAKIMIMIZ, AVRUPA’YA GİDECEK Mİ?

2018–2019 Süper Lig Ali Abalı Sezonunu 8. sırada bitiren 1955 Batman Belediyespor Masa Tenisi Takımı, Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazandı. Kulüpteki belirsizlik nedeniyle Takımın Avrupa’ya gidip gitmeyeceği merak konusu.

MASA TENİSİ TAKIMIMIZ, AVRUPA’YA GİDECEK Mİ?
10-05-2019 18:26
Google News

 

BAŞVURU 15 MAYIS’TA SONA ERECEK

1955 Batman Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Masa Tenisi Takımı, 2018–2019 Süper Lig Ali Abalı Sezonunu 8. sırada bitirerek. Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazandı. İlk defa Batman’da bir takım, Avrupa’da yarışma ayrıcalığı elde etti. Avrupa Kupalarına katılması halinde takımın, 15 Mayıs tarihine kadar Mana tenisi Federasyonuna müracaatta bulunması gerekiyor.

KULÜBÜN AKIBETİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

31 Mart Seçimleri sonrası Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin’in görev süresi doldu. Aynı zamanda Kulüp Başkanlığı da yapan Şahin, Kulüp Başkanlığı’ndan istifa etti, kulüp sahipsiz kaldı. Türkiye’de girdiği bütün müsabakalarda başarılı olan ve Batman’ı temsil eden 1955 Belediyespor Masa Tenisi Takımımızın Avrupa Kupalarına gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

SPORSEVERLER DUYARLILIK BEKLİYOR

2.5 yıldır birçok branşta faaliyetlerini sürdüren 1955 Belediyespor Masa Tenisi Takımı ve Hentbol Takımı, Süper Lig’e yükseldi, aldığı sonuçlarla ligi üst sıralarda tamamlayıp, Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazandı. Batman’ı Avrupa’da temsil edecek olan takımların sahipsiz bırakılması, spor kamuoyunda tepkilere yol açıyor. Gazetemize ulaşan sporseverler “Her şey futbol değildir. Salon sporlarında da başarılı olabiliriz. Batman’ın ismi Avrupa’da duyulacak ama maalesef bu kulübe kimse sahip çıkmıyor. Göstermelik demeçlerle yanındayız, birlikteyiz, yapacağız demekle olmuyor. Batman’da bir spor calıştayı yapılması gerekir. Belediyespor ve Petrolspor’a artık sahip çıkılması gerekiyor” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete