GÜNDEM

MASAL GİBİ DÜĞÜN

Bölge Vekillerini Bursa’da buluşturan düğün…

MASAL GİBİ DÜĞÜN
08-07-2019 13:51
Google News

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay’ın yeğeni ve İstanbul Esnaflarından Şevket Keskin’in oğlu İnşaat Mühendisi Ahmet Keskin, Bursa Nilüfer Davet Kır Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreninde hayatını İşadamı Remzi İzgi’nin biricik kızı Güzellik Uzmanı Fikriye İzgi ile birleştirdi. Masal gibi düğüne İstanbul, Bursa, Yalova, Siirt ve Batman’dan davetliler katıldı.
BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ DÜĞÜNDEYDİ
Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Osman Ören, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Urfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran ve Bursa Milletvekili Mufit Aydın da genç çiftin mutluluğunu paylaşmak için düğün törenindeydi.
 

 

VEKİLLER, NİKÂH ŞAHİDİ OLDU
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in kıydığı nikâhta, gen çiftin şahitliğini ise Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran ve İşadamı Turan İzgi yaptı. 
ÇOK DİLLİ ŞARKILARLA HALAYLAR ÇEKİLDİ
Damadın Babası Şevket Keskin ve Gelinin Babası Remzi İzgi, davetlilerle yakından ilgilendi. Yemek, tatlı ve meyve ikramı yapılan düğün töreninde Kürtçe, Türkçe, Arapça şarkılar seslendirildi. Kemençe Ekibi ise davetlileri coşturdu. Batman Sonsöz Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, İzgi ve Keskin Ailelerini tebrik ederiz.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete