GÜNDEM

“MASKE KULLANMAK ZORUNLU”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kentte koronavirüs vakalarının arttığına dönük açıklama yaptı, vatandaşı önce uyardı, sonra tedbirli olmaya çağırdı.

“MASKE KULLANMAK ZORUNLU”
14-06-2020 20:30
Google News

 

EVLERDE GİZLİ NİŞAN TÖRENLERİ YAPILIYOR

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, son günlerde kentte koronavirüs vakalarının arttığını belirterek “Özellikle Ramazan Bayramı sonrası vaka sayısında artış yaşandı. Bu durumun, biraz havaların ısınması, tarımsal faaliyetlerin hızlanması, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden vatandaşlarımızın Batman'a gelmesi ve evlerde gizlice yapılan nişan ile benzeri törenlerden kaynaklandığını değerlendiriyoruz” dedi.

MASKE TAKMAK ZORUNLU

İl genelinde koronavirüse karşı alınan tedbirlerin sıkı tutulduğunu bildiren Vali Şahin, önlemler kapsamında kentte maske takma zorunluluğunun sürdüğünü hatırlattı. Kontrolleri sıkı şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Vali Şahin “Ekiplerimiz her gün vatandaşlarımızı uyarıyor ve uymayanlara cezai işlem uyguluyor. Fakat bu işler cezai işlemle çözülecek işler değil. Bu işler hassasiyet ve duyarlılık işidir. Halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Sadece kendilerinin değil, sevdikleri ve çevrelerinin sağlığı için de bu duyarlılığı göstermeleri gerekiyor. Üç temel kuralımız var. Maske takacağız, hijyen ve sosyal mesafeye önem vereceğiz” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete