TÜRKİYE VE DÜNYADAN

MasterChef kim elendi? Bu akşam MasterChef kim gitti? 26 Kasım 2023 MasterChef kim veda etti? İşte yarışmaya en son veda eden isim!

MasterChef kim elendi? sorusu bu akşam yanıt buldu. TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te bu akşam eleme heyecanı yaşandı.

MasterChef kim elendi? Bu akşam MasterChef kim gitti? 26 Kasım 2023 MasterChef kim veda etti? İşte yarışmaya en son veda eden isim!
27-11-2023 09:48
27-11-2023 09:51
Google News

26 Kasım 2023 akşamı yarışmaya veda eden isim jürinin değerlendirmesi sonucunda ortaya çıktı. Peki ama yarışmaya kim veda etti? Geçen hafta yarışmaya Ayaz veda etmişti. Son haftalarda Metin, Kerem, Azize, Eda, Uğur, Sefa ve Gamze gibi güçlü isimlerin yarışmadan elenmesi bütün yarışmacılarda paniğe neden oldu. İşte MasterChef Türkiye All Star'a bu akşam veda eden isime dair bilgiler...

MasterChef kim gitti? MasterChef'te eleme potasında nefesler tutuldu. İzleyiciler 'MasterChef kim gitti'' sorgulatmasına yöneldi. All Star'da şampiyon olmak isteyen yarışmacılar tüm kozlarını paylaştı. TV8'de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu haftanın elenen ismi belli oldu. Peki, bu pazar elenen isim kim oldu? İşte Pazar gecesi yarışmaya veda eden isim...

MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ?

MasterChef'te elenen isim bu akşam belli oldu. Yarışmaya Alican veda etti. Haftanın eleme adayları şu şekilde oldu:

-Hasan,

-Barbaros,

-Dilara,

-Esra,

-Alican,

-Batuhan

Eleme potasından kendini kurtaran ilk yarışmacı Hasan oldu. Tüm yarışmacılar arasında kuzu kulağını en iyi kullanan isim olarak belirlendi. Hasan ilk 11'e yükseldi. Hasan, ''Zorlu bir potaydı, iki kişi kurtarıcaktı. İlk turda birinci olarak çıktım. Allah'a çok şükür.'' dedi.

Eleme potasından ikinci olarak potadan kurtulan isim Barbaros olarak açıklandı. Barbaros'un tabağı biraz özensiz bulunsa da ürün kullanımı açısından başarılı bulundu. Barbaros şunları söyledi: İkincilik üstüme çok yapıştı bu ara. Çıkacağıma tabağımdan emindim. Aksilikler yaşadım.

MasterChef'te son dörde kalan isimler; Alican, Batuhan, Esra ve Dilara oldu. Yarışmacılar Danilo Şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için çaba sarf edecek. Danilo şef, Linguistico adını verdiği tabağı yarışmacılara sundu. Tabağın en önemli ürünü ise; dil.

MasterChef Türkiye'de bu akşam ikinci etapta potadan kurtulan ilk isim Esra oldu. Potadan Batuhan'ın da kurtulmasıyla son ikiye Dilara ve Alican kaldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete