GÜNDEM

MAYIN KURBANLARI ANILDI

31 Temmuz 2010 tarihinde Güney Raman Petrol Sahasında çıkan yangını söndürmeye giderken yola döşenen mayının patlaması sonucu yaşamını yitiren Batman Barosu Eski Başkanı Av. Sedat Özevin, İHD Şubesi Eski Başkanı Sadi Özdemir, HADEP Eski PM Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Salih Özdemir ve kardeşleri Sıdık Özdemir, 10. ölüm yıldönümünde mezarları başında anıldı.

MAYIN KURBANLARI ANILDI
02-08-2021 16:22
BATMAN
Google News

ÖZDEMİR VE ÖZEVİN’LERİN MEZARLARI TEK TEK ZİYARET EDİLDİ

Batman Barosu öncülüğünde düzenlenen anma programına HDP Batman Milletvekili Dr. Necdet İpekyüz, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, İHD Batman Şubesi Eş Başkanı Av. Devran Yıldız, Batman Belediyesi Eski Başkanı Sabri Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk ziyaret, Batman Asri Mezarlıkta Batman Barosu Eski Başkanı Av. Sedat Özevin’in mezarına gerçekleştirildi. Daha sonra Demirbilek Köyü’nde Salih Özdemir, Sıdık (Sofi) Özdemir ve Sadi Özdemir’in mezarları ziyaret edildi.

“İNSAN HAKLARI MÜCADELESİNİ ÖRNEK ALIYORUZ”

Anma programında konuşan Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses “Sedat Abi insan hakları mücadelesinde örnek aldığımız, ilham aldığımız bir insandı. Onun mücadelesini devam ettirme gayreti içerisindeyiz. Fikren şu anda aramızda olduğunu hissediyoruz. Mücadelesi ile insan hakları anlayışıyla baromuzda ismi hiçbir zaman ismi silinmeyecektir. Özdemir kardeşlerin de barışa ve insan haklarına vermiş oldukları destekleri biliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
31 Mart Yerel Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Mart 2024 e-gazete