GÜNDEM

Meclis Başkanından sert mesajlar; “Batman’da madde kullanımı arttı”

Batman Ticaret ve Sanayi Odasının (BATSO) Meclis Başkanı Ercan Ekinci, düzenlenen toplantıda ticari konuların yanında sosyal konuları da ele almaya devam ediyor.

Meclis Başkanından sert mesajlar; “Batman’da madde kullanımı arttı”
13-09-2023 10:02
13-09-2023 10:03
BATMAN
Google News

Ekinci “Batman’da ciddi oranda madde kullanımı artmış durumda. Kullanım yaşı ortaokul hatta ilkokul çağına kadar düştü. Bizler de gerek anne- baba ve gerekse sivil toplum örgütü olarak gençlerimize destek olup madde bağımlılığıyla mücadele etmeliyiz. Madde bağımlısı bireyleri topluma kazandırmalıyız. Bu amaçla üzerimize düşen sorumluluklar neyse yerine getirmeliyiz. Madde bağımlılığıyla alakalı bir komisyon oluşturup mevcut durumun takipçisi olmalıyız” dedi.

İZLEME KOMİSYONU OLUŞTURULDU

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Birimi Uzmanı Taner ve Aile Destek Merkezi Uzmanı Hüseyin’e plaket takdim etti ve BATSO’ da madde bağımlılığı izleme komisyonu oluşturuldu. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Osman
Osman 7 ay önce
Kapının önünde ki Atatürk parkı uyuşturu bataklıgına dönmüş batso binasının arkasındaki metruk bina uyuşturucu kullanan gençlerin mekanı halinde sen narkotike plaket rehabilatosyon merkezi iş imkanı şart o gençlere bizim filizlerimiz gençlerimiz
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete