GÜNDEM

MECLİS, YENİ KARARLAR ALDI

İl Genel Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısını yaptı. A. Vahap Akbaş Başkanlığı’nda toplanan İl Genel Meclisi, bazı kararlara imza attı.

MECLİS, YENİ KARARLAR ALDI
15-11-2019 17:45
Google News

 

ÇOK KATLI OTOPARKA YENİ AYAR
Alınan kararlara göre, Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan çok katlı otoparkın işletmesini Özel İdare Genel Sekreterliği yapacak. Otoparkın alt katın bir bölümü engelliler derneğine verilecek, bir bölümüne ise Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) yapılacak. Düğün salonu iptal edilecek, çok katlı otoparkın diğer bölümleri revize edilip, otopark olarak kullanılacak. Otopark, barkotlu ve ucuz ücretli olacak. Otoparkın cazip hale gelmesi için de çalışmalar yapılacak.
KIRA DAĞI MESİRE ALANINI, ÖZEL İDARE İŞLETECEK
Alınan kararlara göre, Kıra Dağında bulunan mesire alanını da Özel İdare işletecek. Girişler barkot sistemi ile olacak. Mesire alanında, güvenlik görevlileri bulundurulacak. Kameralar ile gözetlenecek. Mesire alanının daha güveli olması ve halka hizmet anlamında cazip hale gelmesi için çalışmalar yapılacak.
2020 YILI PROGRAMI, KÖYLERİN TALEPLERİNE GÖRE ŞEKİLLENECEK
Toplantıda yıllık bütçe görüşmeleri de yapıldı. Meclis Üyeleri, köy yolları ve içme suyu ile bordur taşının programı hakkında görüşlerini bildirdi. Köylerden gelecek taleplere göre 2020 yılı programı netleşecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete