EĞİTİM

MEDİCAL’DE FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDU

Kiloları ile başı dertte olan Fatih Özgün, Medical Park Batman Hastanesi Diyetisyeni A. Ozan Özcan’ın kişiye özel diyet programı ile 2 ayda 16,5 kilo vermeyi başardı.

MEDİCAL’DE FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDU
26-04-2016 21:19
Google News

116 kilodan 99,5 kiloya düşmeyi başaran Özgün, hedefinin 82 kiloya inmek olduğunu söyledi. Kilo verdikten sonra daha rahat hareket ettiğini ve kendini daha sağlıklı hissettiğini ifade eden Özgün “Diyetisyenim Ozan Bey’in desteği büyük oldu, beni hep kararlı olmaya sevk etti” dedi. Konuya ilişkin bilgi veren Medical Park Hastanesi Diyetisyeni A. Ozan Özcan ise “İsteyen herkes kolaylıkla kilo verebilir. Burada en önemli faktör, son derece hassasiyetle planlanmış bir diyet ve aktivite programıdır. Programlı bir şekilde kilo vermek, hem tekrar kilo alımını engeller hem de kilo kaybı esnasında metabolizmanızın dengesi kontrol altında tutulmuş olur” dedi.

DETOKS NEDİR?

Detoksun kısaca vücudun iç temizliği olduğunu ifade eden Özcan “Detoks, toksinlerin vücuttan atılmasıdır. Toksin ise yanlış beslenme, aşırı beslenme, kötü makyaj malzemeleri, vücut kremleri, stres, kirli hava, radyasyon, sigara dumanı gibi nedenlerle vücutta birikir. Vücudun tıkanmasına, ödem toplamasına, şişkinliğe neden olur. Bunların vücuttan atılması sağlamak hem kilo vermeyi hızlandırır hem de tüm toksinlerden kurtulmuş oluruz” dedi. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete