EĞİTİM

MEDİCAL PARK’A İKİ OPERATÖR HEKİM

“Yeni Uzman Hekimler Hasta Kabulüne Başladı.

MEDİCAL PARK’A İKİ OPERATÖR HEKİM
15-11-2015 16:59
Google News

Medical Park Batman Hastanesi, hekim kadrosuna yeni isimler ekleyerek hizmet vermeye devam ediyor. Genel Cerrah Op. Dr. Tahir Atun ve Genel Cerrah Op. Dr. Atilla Duran, Medical Park ailesine katılarak hasta kabulüne başladı.

TAHİR ATUN KİMDİR?

1973 Siirt doğumlu Op. Dr. Tahir Atun, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Daha sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı.

ATİLLA DURAN KİMDİR?

1969 Kayseri doğumlu Op. Dr. Atilla Duran, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı.

HASTA KABULÜNE BAŞLADILAR

Hasta kabulüne başlayan hekimler, Medical Park Batman ailesine katılmaktan dolayı memnun olduklarını belirtti. Hekimler, yaptıkları ortak açıklamada “Obezite ve metabolizma cerrahisi (tüp mide), onkoloji cerrahisi, endokrin cerrahisi, ileri laparoskopik cerrahi (SILS / iz bırakmayan kolesistektomi ve SILS apendektomi), Nissen fundoplikasyonu (reflü hastalığı cerrahisi), endoskopik girişimler (PEG, IGB ve stentleme), meme hastalıkları cerrahisi, mide – barsak hastalıkları cerrahisi (tümör, kanama ve tıkanma), hemoroit, anal fistül ve fissür (çatlak) ameliyatları, laparoskopik karaciğer - safra kesesi - safra yolları cerrahisi, kasık ve göbek fıtıkları cerrahisi, tiroid (guatr) cerrahisi ve kıl dönmesi (pilonidal sinüs) cerrahisi gibi operasyonları uygulamaktayız” ifadelerini kullandı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete