EĞİTİM

MEDİCAL PARK’A TECRÜBELİ GENEL CERRAH

Medical Park Batman Hastanesi, hekim kadrosuna yeni isimler ekleyerek hizmet vermeye devam ediyor. Genel Cerrah Doç. Dr. Alpaslan Terzi, Medical Park ailesine katılarak hasta kabulüne başladı.

MEDİCAL PARK’A TECRÜBELİ GENEL CERRAH
04-08-2016 20:08
Google News

TECRÜBELİ DOÇENT, HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Alpaslan Terzi, Medical Park Batman ailesine katılmaktan dolayı memnun olduğunu ifade etti. 17 yıllık tecrübesi ile dikkat çeken Doç. Dr. Alpaslan Terzi, onkoloji cerrahisi, endokrin cerrahisi, ileri laparoskopik cerrahi (SILS / iz bırakmayan kolesistektomi ve SILS apendektomi), nissen fundoplikasyonu (reflü hastalığı cerrahisi), endoskopik girişimler (PEG, IGB ve stentleme), meme hastalıkları cerrahisi, mide-barsak hastalıkları cerrahisi (tümör, kanama ve tıkanma), hemoroid, anal fistül ve fissür (çatlak) ameliyatları, laparoskopik karaciğer- safra kesesi-safra yolları cerrahisi, kasık ve göbek fıtıkları cerrahisi, tiroid (guatr) cerrahisi ve kıl dönmesi (pilonidal sinüs) cerrahisi ile ilgileniyor.

DOÇ. DR. ALPASLAN TERZİ KİMDİR?

1974 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde doğan Alpaslan Terzi, 1992 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşti ve 1999 yılında tıp doktoru unvanını aldı. Aynı yıl uzmanlık sınavında genel cerrahi uzmanlığını kazandı. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi Asistanlığını tamamlayarak, 2004 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu. 2006 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Yrd. Doç. Dr. olarak göreve başladı ve 2011 yılında Doçent unvanını aldı. 2008’de Belçika Ghend Üniversitesinde laparoskopik cerrahi eğitimini aldı. Ardından 2011’de 3 ay süreyle Gaziantep Üniversitesi Organ Nakli Kliniği’nde çalıştı. 2012 yılında Cerrahpaşa tıp fakültesi endokrin cerrahi bölümünde tiroid ve paratiroid cerrahisi üzerine çalıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete