EĞİTİM

MEDİCAL PARK KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

MEDİCAL PARK KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

MEDİCAL PARK KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ
11-11-2014 18:04
Google News

İlimizin ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan ve yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Medical Park Batman Hastanesi, bu kez de 5 kişiden oluşan uzman doktor ekibi kurarak, çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında güçlü bir kadroya sahip olduğunu kanıtladı.

Deneyimli doktorlarla çalışmayı prensip edindiklerini söyleyen Hastane Genel Müdürü Dr. Mahmut Akdağ “Çocuk sağlığı ve hastalıkları branşında kurduğumuz yeni ekiple gerek yeni doğan, gerekse poliklinikte güçlü bir ekip oluşturduk” dedi.

YENİ DOĞAN, GÜVENİLİR ELLERE TESLİM

Kapsamlı 3. basamak yoğun bakımlara sahip olduklarını söyleyen ve sorumlu iki doktor atayarak bu üniteye gösterdikleri hassasiyete dikkat çeken Akdağ “2012 yılında Mardin’den Diyarbakır’a 2400 yoğun bakım hastası sevki yapılmışken, aynı zaman aralığında Batman’dan sadece 100 hasta sevki yapılmıştır. Batman’ın yoğun bakım alanındaki bu başarısında şüphesiz yoğun bakım ünitelerimizin katkısı büyüktür. Bu nedenle yeni doğan yoğun bakım ünitesine sorumlu iki uzman doktor atamamız, ünitenin güvenilirliği, hastalarımızın takibi ve tedavi başarısı açısından son derece önemlidir. Ayrıca 5 çocuk doktorumuza ek olarak çocuk cerrahisi ve enfeksiyon hastalıkları alanlarında da kadrolu uzmanları başlatarak ünitemizin başarısını en üst seviyeye çıkardık” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete