SAĞLIK

Medical Point, deprem yaralarını sarıyor

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba, deprem bölgesinde kesintisiz sağlık hizmetine devam ettiklerini açıkladı.

Medical Point, deprem yaralarını sarıyor
19-02-2023 12:53
19-02-2023 13:53
Google News

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre hastane, Kahramanmaraş merkezli toplamda 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

“KONTEYNIR KENT PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Depremlerin olduğu ilk günden itibaren hastanede 50 bin kişiye kahvaltı, öğle, akşam yemeği, çay, su ve çorba ikram ettiklerini kaydeden Kubba, "Depremzede vatandaşlarımıza hekimlerimiz, hemşirelerimiz, idari ve yardımcı personellerimiz ile hastanemizde barınma imkanı sağladık. Yatak, koltuk, yorgan, battaniye, ısıtıcı, yastık gibi ihtiyaçlarını giderdik. Tüm personellerimizi tek tek arayarak ihtiyaçlarını karşıladık. Medical Point Batman ve İzmir Hastanelerimiz de depremden zarar gören vatandaşlarımız için 5 tır eşya göndererek vatandaşlarımıza yardımcı oldu ve bölgedeki depremzede vatandaşlarımızın tedavilerinde aktif olarak hastanelerimizde görev yaptı. Bütün çalışanlarımız, hekimlerimiz bu süreçte tüm gücüyle çalışarak yaraların sarılmasına katkıda bulundu. Islahiye'de Konteynır Kent projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete