SPOR

MEDİCALPARK’TAN SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

Medicalpark Batman Petrolspor Yönetimi, Eski Başkan Ekrem Konaç'ın da katılımı ile Medicalpark Hastanesinde basın toplantısı düzenledi.

MEDİCALPARK’TAN SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI
10-10-2019 19:49
Google News

 

Medicalpark Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, “İsim sponsorluğunu bu sene biz üstlendik. Bu şekilde takımın marka değeri artıyor. Biz kişiler ve yönetimden kurumlardan. Bağımsız olarak destek veriyoruz. Şehir spor açısından gelişmeye bir araç. Bu ilk oluyor 32 hastane 32 bin çalışanı var. Petrolspor açısından önemli bir anlaşma. Bu sürece 1 yıldır uğraş veriyorduk.” dedi.

MADDİ AÇIDAN TAKIMI AYAKTA TUTMA PROJELERİMİZ VAR

Medicalpark Petrolspor Kulüp Başkanı Av. İrfan Yurttaş da “Yönetimsel ve hisse bazda tamamlanmayan süreçteyiz. Tarık hoca, takımın bir an önce forma girmesi için geldi. Maddi açıdan takımı ayakta tutma projelerimiz var. Kulüp şahıslar üzerinden gitmeye çalışan bir kulüp. Kendi çabalarıyla bir yerlere gelmeye çalışıyor. Kulübe her yıl belli bir seviyede gelir elde etmesi lazım. Her sene dile getirmeye gerek yok. Yoksa 2-3 yılda bir biri gelir biri gider” dedi.

SADECE İDDİA VE FEDERASYONDAN GETİRİMİZ VAR

Son 3 yılda futbol sağlık sponsorunun Medicalpark hastanesi olduğunu ve bu konuda çok destek olduklarını belirten Eski Başkan Ekrem Konaç, “Medicalpark sponsorluk kapsamında 500 bin sağlık raporu muayene vs. Medikal parkın imkanlarını kapsıyor. Play Off ve şampiyonluk primi var. Maç günleri ambulans ve doktor içinde manevi ve marka değeri açısından değerli. Genel Müdür Yavuz Beyin önemli katkıları oldu. Kulübün eskisinden daha az borcu var. Esnafa sağa sola borçlarımızı ödedik. Sadece iddia ve federasyondan getirimiz var. BATSO valilik kurumlar destek olur basın. Kulüp Batman halkınındır. Her hafta 30-40 bin TL masrafımız var. Bir hafta içinde sonuçlanacağına inanıyorum. Önümüzdeki hafta teknik ekip basın açıklaması yapacak” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete