EĞİTİM

Medicana kalitesi, MBA okulları ile Batman’da

Türkiye’de eğitime yenilik ve nitelik temelinde liderlik eden Medicana Grup iştiraki MBA okulları yenilikçi eğitim ekosistemi yaklaşımı ve modern müfredat vizyonu ile eğitim – öğretim faaliyetlerine 2024 – 2025 akademik yılında Batman Kampüsü’nde başlayacak.

Medicana kalitesi, MBA okulları ile Batman’da
13-01-2024 14:51
13-01-2024 14:52
Google News

Kişiselleştirilmiş başarı tasarımı anlayışıyla eğitime yeni bir perspektif kazandıran MBA Okulları, Batman’da lansman yaptı. MBA Okulları Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım, basın mensupları, ebeveyn ve eğitimcilerle bir araya geldi.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün değerleriyle başarının sonsuz şıklarına ve paydaşlarımızın öznel iyi oluşuna odaklanacağız. Sınıfların kapılarını hayallere açmak, ekosistemimizde bulunan her bireyin tutku alanlarında derinleşmesine rehberlik etmek için akademik müfredat, global müfredat ve süper müfredat içeriklerinden oluşan müfredat öğelerimizle eğitimi yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden tanımlamaya devam edeceğiz. Medicana Grup iştirakleri olan ve her zaman deneyimleriyle öğrenci, öğretmen ve velilerimizle buluşan Medicana Sağlık Grubu yöneticileri ve doktorları, Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleri nitelikli ve yenilikçi eğitim liderliğimiz için bizlerle bir arada olacak. Medicana Eğitim Grubu olarak Türkiye’nin her noktasında ulusal ve uluslararası yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi. MBA Okullarının Bilim Kurulunda yer alan Prof. Dr. Soner Yıldırım, lansman programında ebeveynlere Bilimin Gücüyle Çocuklarımızın Özgünlüğüne Eşlik Edelim konulu seminer verdi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete