GÜNDEM

MEDYA-İŞ SEÇİME GİTTİ

Medya İşçileri Sendikasının (Medya-İş) 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleşti.

MEDYA-İŞ SEÇİME GİTTİ
19-01-2020 20:37
Google News

 

Hak-İş Genel Merkezi'nde düzenlenen Genel Kurula, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, konfederasyona bağlı sendikaların yöneticileri, Medya-İş Eski Genel Başkanı Hamdi Ateş, Medya-İş Delegeleri ve Üyeleri katıldı.

BATMAN DELEGESİ TÜRKAN DA OY KULLANDI

Ankara’da düzenlenen Genel Kurul’da Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan da Batman Delegesi olarak oy kullandı. Seçimde 63 delegeden 61'inin oyunu alan Sezai Ballı, Medya-İş Genel Başkanlığına seçililirken, Genel Başkan Yardımcılığına da Cemal Sonsay, Leyla Dilek Atçeken ve Sefa Özdemir getirildi.

“KENDİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ"

Medya-İş Genel Başkanı Sezai Ballı, Genel Kurulun açılışında yaptığı konuşmada, sendikanın 2012'de Anadolu Ajansı ile başladığı örgütlenme faaliyetlerine, Devlet Malzeme Ofisi ve Anadolu Üniversitesinin TV ve matbaa kısmının da aralarında olduğu iş yerleriyle devam ettiklerini söyledi. Anadolu medyasını da bu alanlara eklediklerini bildiren Ballı, "Bunları yaparken sendikal olarak kendi emeğimiz, gücümüz, arkadaşlarımız var ama bize esas bu ivmeyi kazandıran Hak-İş'imiz var” dedi. (Ebru Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete