SİYASET

Mehdi Öztüzün’den açıklama;

DEM Parti Batman İl Teşkilatı, Batman Belediye Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün’ün partiden ihraç edildiğini duyurdu.

Mehdi Öztüzün’den açıklama;
12-03-2024 22:18
12-03-2024 22:19
Google News

Batman Arî-Der, Bahar Kültür Merkezi, Barış Anneleri, DBP, DEM Parti, Mebya-Der, Tuhad-Der, TJA, Gençlik Meclisi’nden oluşan kurumlar koordinasyonu, kentteki durumu değerlendirerek şok bir karara imza atarak “Kadın özgürlük mücadelemizin önemli bir kazanımı olan ve dünya demokrasi tarihine geçen eş başkanlık sistemi partimiz açısından asla taviz verilmeyecek bir devrimdir. Halk oylamamız büyük bir başarıyla sonuçlandıktan sonra Batman Belediye Eş Başkan Adayı olarak seçilen Mehdi Öztüzün beyanının aksine bir tutumun içine girmiştir. kadın iradesinin yok sayılması ve eş başkanlık ilkemizin reddi anlamına gelen belediye başkanı olma tutumunda ısrar etmiştir. Gelinen aşamada partimize, yurtseverlik kültürümüze ve kadın iradesine karşı tutumu nedeniyle Mehdi Öztüzün ile partimiz ve kurumlarımız ile herhangi bir bağı ve ilişkisi kalmamıştır. Öztüzün’ün belediye eş başkan adayımız olmadığını kamuoyuna duyuruyoruz” denildi.

KAVGAMIZ SÜRECEK

Partisi ve eş başkanlık adaylığı ihraç edilen Av. Mehdi Öztüzün, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “bitmedi bu kavga sürecek, bu talan tüzeni (sektörleşen siyasi yapı) yıkılıncaya dek” ifadelerini kullandı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ali hacıoğlu
ali hacıoğlu 2 ay önce
bütün DEM partisini toplasanız bir Mehdi ÖZTÜZÜN etmez. yazıklar olsun. ömrü bedel ödemekle geçmiş daha dün siyasete girenler çamur atıyor
Eşref
Eşref 2 ay önce
Madem parti kültürümüze aykırı biri idi, madem partinin kadın bakış açısı ile ters biri idi, sonunda Halk eğilim yoklaması yaptı ve bu arkadaşı büyük bir farkla onaylanmış oldu,bu yaptığınız halkın iradesini tanımamak değil mi,tam seçime 19 gün kalmışken seçmene bir mesaj verilmeye çalışılmıştır,biz sizin kararınızı tanımıyoruz, istediğimiz zaman uyduruk bahanelerle istediğimiz kişiyi görevden alabiliriz, bu anti demokratik tutumun diğer sistem partilerinden farkı ne, vermek istediğiniz mesajın anlamı şudur,ey Batman halkı sandık başına gitmeyin, belediyeyi muhalefete bırakın demektir.
Ama bunun hesabını halk sizden seçimden sonra soracaktır bekleyip göreceğiz elmi yaman begmi yaman.
Kudbettin kaya
Kudbettin kaya 2 ay önce
Mehdî öz Tüzün hepinizden daha dürüst tur
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete