TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Mehmed Fetihler Sultanı 4. Bölüm Fragmanı İzleyenleri Büyüledi

TRT1 ekranlarında unutulmayacak sahneleriyle izleyenlere seyir zevki yaşatan Mehmed Fetihler Sultanı 4. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Mehmed Fetihler Sultanı 4. Bölüm Fragmanı İzleyenleri Büyüledi
13-03-2024 12:09
Google News

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin 4. bölüm fragmanında izleyenleri büyüleyen sahneler paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında, Mehmed'in savaşa olan kararlılığı ve asaleti yürekleri fethetti. Sultan Murad'ın Mehmed'e duyduğu güven ve destek de dikkat çekiciydi. Dizinin gelecek bölümünde, Mehmed'in Osmanlı'yı korumak için Haçlılara karşı verdiği mücadele heyecan dolu anlara sahne olacak. Ayrıca, Mehmed'in Yanoş'a karşı kurduğu plan ve yaşanan entrikalar da merakla bekleniyor.

Diğer yandan, şehzade Ahmed'in beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalması ve Bizans'ta yaşanan sürpriz gelişmeler de dizinin heyecanını artıracak. Demetrios'un imparator olması ve Helena, Konstantinos ve Notaras'ın bu duruma tepkileri de merak konusu. Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin yeni bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Heyecanla beklenen 4. bölümü kaçırmayın!.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete