SİYASET

MEHMET EMİN EKMEN'E ÇİRKİN İFTİRA

7 Haziran seçimlerinden önce aday adaylarıyla ilgili olarak zaman zaman karalama kampanyası yürütülüyor. Son kurban Mehmet Emin Ekmen oldu.

MEHMET EMİN EKMEN'E ÇİRKİN İFTİRA
22-03-2015 19:52
Google News

AK Parti'yle ilgili olarak Twitter'dan duyurduğu ve manipülasyona açık tweet'lerle parti içinde de rahatsızlık veren 'Başkentçi' hesabının kime ait olduğu merak edilirken önceki gün ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, daha önce AK Parti'de milletvekilliği yapan, bu dönemde yine aynı partiden milletvekili aday adayı olan Mehmet Ekmen'in kardeşi, 'Başkentçi' hesabını yönetiyor. Kime ait olduğu belli olmayan bir haber sitesinin ortaya attığı bu iddiaya göre, Ekmen ve kardeşi bu hesabı kendi menfaatine kullanıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Mehmet Emin Ekmen ise, kardeşinin İstanbul'da yaşadığını, siyasetten uzak bir hayat sürdüğünü dile getirirken, iddiaların asılsız ve gülünç olduğunu söyledi. Masa başında ve ısmarlama yöntemiyle hazırlanan bu iftira dolu haberle ilgili olarak bu alçakça iftirayı atanlar hukuk önünde hesap verecek diyen Ekmen, konuyla ilgili avukatlarına suç duyurusunda bulunulması talimatını verdiğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete