YAŞAM

Mehmet Rıfat Özkök’ün başarısı

Profesyonel olarak devam ettiği spor hayatı içerisinde ülkemizi de kazanmış olduğu madalyalarla gururlandıran Özkök, dünya şampiyonası için hazırlıklarına devam etmektedir.

Mehmet Rıfat Özkök’ün başarısı
11-04-2022 04:16
11-04-2022 13:17
BATMAN
Google News

Kurmuş olduğu kendi markası olan TRAIN LIKE A PRO RIFAT ÖZKÖK’te kişisel antrenörlük ve aynı zamanda motivasyon koçluğu da yapmaktadır. Vücut geliştirme dalında pek çok başarı elde eden sporu Mehmet Rıfat Özkök şampiyonluk ile ilgili de bu alanda ilerlemek isteyenlere tavsiyelerde bulunuyor.

MEHMET RIFAT ÖZKÖK KİMDİR?

Yaklaşık olarak 12 yıl kadar süren profesyonel futbol hayatına artık vücut geliştirme ve fitness  dalında devam etmektedir. 34 yaşındaki genç ve başarılı sporcu dünyaca ünlü dergilere kapak olarak adını duyurmayı başarmıştır. Kariyerine koçluk yaparak ve aynı zamanda yarışmalara katılarak devam eden Rıfat Özkök fitness alanında uzmandır. Fitness ve piloxing alanında profesyonel olan sporcu İstanbul’da ve ülkenin pek çok önemli fitness kulüplerinde de eğitmen olarak çalışmıştır.

2015 yılında kazandığı Dünya şampiyonluğu ile  Mr. Universe ünvanını kazanarak bayrağımızı dalgalandırmıştır. 2019 yılında Los Angeles/California’da düzenlenen WBFF yarışmasında Muscle ve Fitness kategorilerinde 2 ayrı madalya kazanarak Pro-Kart almış ve Pro Fitness Model ünvanını elde etmiştir.  2020 yılında Men’s Fitness Ekim sayısında 7 kapak starından biri olarak yeniden gündemde olmayı başarmıştır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete