GÜNDEM

MEHMET ŞAHAN “DAHA İYİ OLACAĞIZ”

MEHMET ŞAHAN “DAHA İYİ OLACAĞIZ”

MEHMET ŞAHAN “DAHA İYİ OLACAĞIZ”
28-08-2014 19:33
Google News

Yeni bir takım olmasına rağmen iyi yolda olduklarını belirten Petrolspor teknik direktörü Mehmet Şahan, “Daha iyi olacağız” dedi.

Cumartesi günü Yeni Diyarbakırspor ile oynayacağı karşılaşmayla son hazırlık maçına çıkacak olan Petrolspor’un teknik direktörü Mehmet Şahan, “İstediğimiz noktaya gelmeye başladık. Yine de eksiklerimiz var. Bu eksikleri en aza indirmek için geri kalan zamanda çalışacağız” dedi.

Batman’da istedikleri gibi bir çalışma sahasına sahip olmadıklarını hatırlatan Teknik Patron Şahan “Sentetik çimde istediğimiz gibi çalışma yapamıyoruz. Bu sahada futbolcuların sakatlanma riski fala. Yine de elimizden gelen en iyi şekilde çalışıyoruz. Futbolcularımızın özverisi bize umut veriyor” diye konuştu.

Ligin ilk maçında karşılaşacakları Zonguldak Kömürspor’u yakından takip ettiklerini anlatan Şahan, “Zonguldak Kömürspor iyi bir ekip. Yaptıkları transferler ile iyi bir kadro kurduklarını öğrendik. Ama bizim futbolcularımızın yetenekli ve hırslı olmaları bizleri umutlandırıyor. Bu maça iyi motive olursak kazanıp, lige iyi başlamak istiyoruz. Maça kadar en iyi halimize gelmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?