SPOR

MEHMET TOSUN GİDECEK Mİ, KALACAK MI?

Türk futbolunun gelecek vaadeden futbolcularından Mehmet Tosun, 2013-2014 sezonu için kiralık olarak gittiği Batman Petrolspor ile sözleşmesi sona erdi.

MEHMET TOSUN GİDECEK Mİ, KALACAK MI?
06-06-2014 19:39
Google News

Bonservisi Eyüpspor'da olan genç futbolcunun bu sezon Eyüpspor'da mı oynayacağı, yoksa başka bir takıma mı transfer olacağı önümüzde ki günlerde netlik kazanacak. Mehmet Tosun şu an ki durumu ve geleceği ile ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Batman Petrolspor'da güzel bir sezon geçirdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan genç futbolcu; "Ben oraya gittiğimde takım 10.sıradaydı sonra şampiyonluğa oynadık. Şahsım adına ve takım olarak güzel bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Batman Kulübü ve şehri şampiyonluğu hak ediyordu ama olmadı. Bundan sonrası için inşallah onlar adına güzel olur" dedi.

Eyüpspor'un futbolcusu olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Tosun; "Öncelikle Eyüpspor'da yeni başkanın belli olmasını bekliyorum, sonrasında oturup konuşulur ve son durumum belli olur. Şu an netlik kazanan bir şey olmadığı için ne söylesem doğru olmaz. Gelen bir kaç teklif oldu. Beni direkt olarak arayan takımlarda var, menajerimi arayanlar da var. Ben şu anda Eyüpspor'un futbolcusuyum o yüzden öncelik olarak ilk tercihim tabi ki Eyüpspor ama gelen teklifler doğrultusunda bazı şeyler oturup konuşulur. Zamanla her şey netlik kazanır. Hakkımda hayırlı şeylerin olmasını diliyorum." diyerek sözlerini bitirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete