SİYASET

MELİK MÜJDECİ İL BAŞKANI OLDU

Deva Partisinin Batman İl Başkanlığına Avukat Melik Müjdeci görevlendirildi.

MELİK MÜJDECİ İL BAŞKANI OLDU
01-07-2020 19:17
Google News

 

Ali Babacan Genel Başkanlığındaki Deva Partisi’nin Batman İl Teşkilatlanması için düğmeye basıldı. Batmanlı Siyasetçi Av. Emin Ekmen’in de kurucular listesinde yer aldığı Deva Partisi’nin Batman İl Başkanlığına atama yapıldı. Batman’ın genç avukatlarından Melik Müjdeci, Deva Partisi Batman İl Başkanı oldu. Deva Partisi Yönetimi, Türkiye’nin en genç il başkanı’nın Batman’da görevlendirildiğini açıkladı.

BAŞKANLIK GÖREVİNİ BABACAN'DAN ALDI

Batman’da alınan 550 başvurıdan 21’inin il başkanlığı başvurusu olduğu, Genel Merkezde 8 kişinin görüşmeye çağrıldığı öğrenildi. Yapılan görüşmeler sonucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Av. Melik Müjdeci “Batman‘ da, tıpkı Türkiye’de olduğu gibi, her kesime hitap edecek, toplumun hiç bir kesimini üstün tutmayacak ve hiç bir kesimi dışlamayacak bir politika izleyecek, çoğulcu demokrasi anlayışıyla tek bir kişinin dahi görüşüne önem vererek istişare kültürünü yayacağız” dedi. Müjdeci’nin önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatları için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

HAYIRLI OLSUN

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hemşerimiz Emin Ekmen “Deva Partisi İl Başkanı olarak Av. Melik Müjdeci, il ve ilçe teşkilatlanmalarını birlikte çalışarak Genel Merkezin onayına sunmak üzere kurucu heyet olarak da Avukat Ferda Ayış, iş insanı Sedat Erpolat, iş insanı Veysel Tekin ve iş insanı Turan Songur görevlendirilmiştir. Batmanımız için hayırlı olsun" dedi.

MELİK MÜJDECİ KİMDİR?

1992 yılında Batman’da doğup, ilk ve ortaöğrenimini Batman’da tamamlayan Melik Müjdeci, 2015 yılında Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Hâlen Batman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini sürdüren Müjdeci, 2016 yılından bu yana Batman’da serbest avukatlık yapıyor. 2015–2016 yılları arasında Batman Barosu’nda stajyer avukat temsilciliğini üstlenen Müjdeci, 2016–2018 yılları arasında Batman Barosu Staj Eğitim Komisyonu Başkan Yardımcılığı yaptı. Batman Barosu Staj Eğitim Merkezi Üyesi ve Seyyidler ve Ehl-i Beyt Derneği Başkanı da olan Müjdeci, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

MİNİK ELÇİN, ÖLÜMLE SAVAŞIYOR

İHD’DEN İŞKENCE TEPKİSİ

“SÖZLEŞMELİLER, MAĞDUR EDİLİYOR

MAHKÛMLAR SERBEST BIRAKILDI

MTV'DE İKİNCİ TAKSİT ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI

PERSONEL YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

BATMAN'A 17 KİŞİ ALINACAK

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete