SİYASET

Melik Müjdeci’ye destek yağdı

Batman Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yapan ancak Millet İttifakı tarafından aday gösterilmeyen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci’ye sosyal medyada destek yağdı.

Melik Müjdeci’ye destek yağdı
14-04-2023 14:00
14-04-2023 13:49
Google News

Millet İttifakının kararı ile Batman’da CHP’nin Adayı Hüseyin Yaşar, milletvekili adayı olarak gösterildi. DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci’nin aday gösterilmemesi ise kamuoyunda tepki topladı. Müjdeci hakkında sosyal medya paylaşımı yapan Mekan Görük “Senin gibi genç ve dinamik insanları görmedikten sonra o listelerin bizim için hiçbir önemi yok” derken, Abdurrahman Seven “Emin olun bu süreçte hiç bir siyasal parti sizin sarf ettiğiniz emeğin çeyreğini sahaya yansıtamadı sizleri listede görememek beni derinden üzdü batmanda tüm siyasi parti listesi tamamıyla hayal kırıklığı” dedi. Mesuthan Boyalı, yaptığı paylaşımda “Başkanımızı listede görmek isterdik. 3 yıldır büyük emekleri geçti” ifadelerini kullanırken, Tahir Miroğlu ise “Umutlarımız kırıldı” dedi.

Bazı sosyal medya mesajları ise şöyle:

Serhat Er “Melik müjdeciye üzüldüm adam çok çalışıyordu emeklerini sömürdüler bence ayıp ettiler Melik beye”

Mustafa Şükür “Batman tarihinde hiç bir milletvekili adayı bu kadar planlı ve organize saha çalışması yapmamıştır. Melik Müjdeci bunu yaptı ve hak etiğini maalesef alamadı”

Orhan Tekin “Melik başkan olmadığı yerde kimden nasıl oy isteyelim batman için berbat bir durum, 3 yıllık emek boşa gitti”

Ahmet Özdemir “Deva batmanda vekil çıkarabilirdi. Şimdi partinin ne anlamı kaldı. Melik Müjdeci gerçekten şehirde en çok çalışan kişiydi. Bunu ak partililer de HDP’liler de kabul ediyor”

Adnan Kavuştur “Batman için DEVA Partisi adına verilen karar, başta İl Başkanımız Melik Müjdeci olmak üzere; tüm teşkilatımızın 3 yıllık emeğini heba etti. Batman'ın daha fazla vekil ile mecliste temsiliyeti ve parlamenter sisteme dönüş için önemli destek fırsatı vardı, yazık oldu”

Nazif Karabulut “Sizin de batmanda liste başı olmanız gerekiyordu”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete